از پنجشنبه مامانم غذا درست نکرده گشنه شدم یه چیزی ام بخوام درست کنم بدش میاد دعوا میکنه که تو چیکاره ایی به مواد غذایی دست میزنی فقط شنبه بازار بودم یه کاسه آش خریدم ناهار خوردم بجز اون و تنقلات چیزی نخوردم
ب بابات بگو دختر دوست نیس مگه؟ خدارحم کرده شاغلی .چ مادر قدرنشناسی .شاید توقع داشته برا عیدش از حقو ...
نه همیشه همینه سرکار رفتنم بخاطر فرار از خونهس ۶ صبح میرم تا ۷ شب جدیدا یه کار دیگه پیدا کردم تا ۱ شب برم خونه نباشم خاله ها که شهرستانن خیری هم ازشون نمیریسه عمه ها هم مامانم نمیزاره باهاشون حرف بزنم اونام از مامانم میترسن چیزی بهش بگن
امیدوارم مشکلاتت حل بشه ب زودی بخت خوبی نصیبت شه . اما بدون مادرت فقط یدونه س ینی هیچ کسی تو چنمیلیارد ادم نمیتونه جای مادرت باشه .تو نمیتونی مادرتو عوض کنی همونجوری احترامش کن
امیدوارم مشکلاتت حل بشه ب زودی بخت خوبی نصیبت شه . اما بدون مادرت فقط یدونه س ینی هیچ کسی تو چنمیلی ...
ممنون از دلداریت عزیزم ولی واقعا در حقم بد کرده اگه قرار باشه یه نفر و تو زندگیم نبخشم مامانم و از خدا میخوام تقاص کاراشو پس بده من ۲۲ ساله ببینی انگار ۳۲ سالمه پیر شدم از کاراش