2777
2789
عنوان

رید تو امانتی😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 35 پست
هرچی آشغال با جاروبرقی جمع کرده  خیلیم زیااااد روشن نگهش داشته تا به موتورش فشار بیاد  ش ...

حالا چیکار کنم خودم خونه سازی دارم دیروز ۸ ملیون با بدبختی جور کردیم واس کاشی سرامیک دوازده ملیون چک دادیم حالا اینم مونده رو دستم

چه وضع امانتداریه اخه خودم حتی یه نون از کسی نمیگیرم خجالتم میاد با هر بدبختی باشه میگزرونم 

حالا چیکار کنم خودم خونه سازی دارم دیروز ۸ ملیون با بدبختی جور کردیم واس کاشی سرامیک دوازده ملیون چک ...

من بودم بهش میگفتم مثل خودشون رو داشته باش. پارسال ما جاروبرقیم اینطور شد ۴۰۰ تومن دادم درستش کرد 

ظلم وقتی عادی شود صدای عدالت شبیه اغتشاش شنیده می شود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا چیکار کنم خودم خونه سازی دارم دیروز ۸ ملیون با بدبختی جور کردیم واس کاشی سرامیک دوازده ملیون چک ...

بهش بگو چقدر اخه یکی میتونه بی فکر باشه شما ار روی دوستی بهشون قرض دادی دلیل نمی شه اینطوری امانت داری کنه 

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
اونم چی میگه کمرم درد میکنه بده پسرت بیاره  بی تربیت😥

وا   

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
وا    

بیست سال دارم تو این کوچه زندگی میکنم با اینکه تو روستا هم هستیم همسایه ها خیلی کم منو میبینن صدامو نمیشنون تا چه به اینکه برم چیزی قرض کنم اونقد خجالتم میاد اینم دستمزدم

عزیزم نباید جاروبرقیتو روشن کنی 

حتما ببرش تعمیر 

خدایی وقتی آدم دستش تنگه خراب شدن لوازم برقی قوز بالاقوزه .مخصوصا اگه کس دیگه ای خراب کنه

بهش بگو ببرین تعمیر .جاروبرقیم از وقتی شما گرفتین پس آوردین بوی سوختگی و ...میاد میترسم روشنش کنم

بخاطر خجالتی بودنتون .شب عیدی کار دست خودتون دادینا عزیزم😕

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
بیست سال دارم تو این کوچه زندگی میکنم با اینکه تو روستا هم هستیم همسایه ها خیلی کم منو میبینن صدامو ...

اسی اشتباه کردی دادی بهش الانم بری بهش بگی میگه من نکردم تازه طلبکارم میشه 😑

کاربری چهارمم هس😁
بیست سال دارم تو این کوچه زندگی میکنم با اینکه تو روستا هم هستیم همسایه ها خیلی کم منو میبینن صدامو ...

ما ام همینطوریم 

مثلا مخزنو خالی کردن ولی تهش شیشه خرده بود رفت تو دستم

وا مگه شیشه رو با جاروبرقی میکشن