من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
خیلیم زیااااد روشن نگهش داشته تا به موتورش فشار بیاد
شاید زغال سوزونده😑
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
رو در بایسی یعنی چی ؟ بهش بگو یک بار اینطور شده خیلی رُک ام نگو ولی تو حرفات بهش بگو هر چند ک فک نمیکنم قبول کنه خودش خراب کرده ولی دیگ در هر حال نباید وسایل برقی امانت بدی
#پزشک-آینده اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
دیگه کاری نمیتونی کنی دفعه دیگه وسایلتو به کسی نده یه بار یکی از همسایه هامون سبزی خوردکن میخواست من بهش گفتم خراب شده دیگه هیچ وقت نیومد بگه چیزی میخوام
(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه هیچکس درخواست دوستی نده تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
اره هر یه روز در میون یه چی میخاد بیشتریا رو میگم ندارم اینجا خنگی کردم😥
من یبار دستم بند بود .جاریم مثلا خواست کمکم کنه خونمو جارو کشید.دستش درد نکنه
ولی چنان جارویی کشید من که آشپزخونه بودم قلبم اومد تو دهنم😂
همش به در و دیوار و پایه میز و صندلی و...میزد😨
دیگه دست کسی جارومو ندادم 😅