2777
2789

سلام من پسر داییم مبتلا به بیماری دوقطبی هست و با یه دختره ازدواج کرد ولی به دختر بیچاره اطلاع ندادن که ایشون دوقطبی هستش!و من خیلی برا دختره ناراحتم.. الان یه پسر 5 ماهه دارن خیلی دلم برا دختره میسوزه شوهرش حتی نمیزاره پاهاش و دستاشو اصلاح کنه نمیزاره مستقل شه نمیزاره حتی با اقوامش رفتو امد کنه و اینکه نسبت به زنش بشدت حساسه و شکاک و همش فکر میکنه یکی با زنش رابطه داره... رو کوچیک ترین چیزی به زنش گیر میده و اصلا هم حوصلع کار کردن نداره... زنه داره کفش دوختن رو یاد میگیره چون میدونع شوهرش کار نمیکنه و قراره از گشنگی بمیرن پس خودش داره دست به کار مبشه! شوهرش وقتی عصبی میشه خیلی چبزای بد بهش میگه من واقعا واسه دختره ناراحتم که خانوادمون زندگیشو نابود کردن... به نظرتون بیمار دوقطبی میتونع کار کنه؟؟؟؟تا حالا چنین موردی داشتین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی بچه دارن

مگه میشه؟ طرف مشکل روانی داره بازمدمیگید بچه دارن؟ برای آینده اون بچه هم خوب نیست تو این محیط بزرگ بشه

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 
بله من یه مدت تو بیمارستان اعصاب و روان کار کردم فقط میتونم بگم کار پسرداییت جنایت بود.

بله خیلی بهش گفتن زن نگیر نمیتونی... مبگفت مبتونم الان زنه خیلی عصبی شده و همش میگه چرا بم نگفتید بیماره

دو قطبی، شیدایی افسردگی میشه شکاکی و بد دلی می شه پارانوئید، باید برن روانپزشک دارو بگیرن و چون شکا ...

متاسفانه پزشک هم رفت بهش دارو داد ولی شکاکیت رو هنوز داره