2777
2789

ما کل فامیل خونه مامان بزرگم جمعیم تقریبا همه دارن میان..دیگه فردا شب ۳۰ نفر می شیم..یه عمه ام بارداره یکی بچه کوچیک داره جیغ جیغو..دختر عمه ام تازه نامزد کرده هیچ کاری نمیکنه   مامانم و زن عموم غذا میپزن برا ظرف شستن فقط من می مونم و عمه وسطیم...ماشین ظرفشویی هم مامان بزرگم نداره...ظرفای ظهر رو شستیم..این وسط چایی و قهوه و میوه هم میخورن ما تو اشپزخونه شستیم..امشب دیگه پریود شدم میگم نمی تونم زن عموم میگه تو اسم ظرف شستن میشه سریع پریود میشی  ..بخدا مادرشوهریه برا خودش...آخه من خسته شدم..کسی هم واقعا نیست جز من...دست و پام درد میکنه...مردا هم که هیچی تعداد شون زیاد و هییییچ کاری نمی کنن..آخه دورهمی عید همش زحمتش برا خانماست

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو مهمونی های خودمونی دو نفری میشورن

نوبتی هم هست 

مثلا یه سری من و یکی 

یه سری دو.تا از اقایون

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
اون نامزده رو ورداريد بياريد كار كنه ها نامزده چلاق كه نيست دختر داييه منم همين طوري بود عفريت

لباسای نوش کثیف میشه  نامزدش میاد...گریمش به هم میخوره  

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
خر ها رو میبرن عروسی برای بار کشی نه برای کل کشی مثل منی متاسفانه

والا ...خیلی زیاده اونم بدون ماشین ظرفشویی..خسته شدم...

عطایش را به لقایش ببخش. با همه خدافظی کن برگرد خونه

مگه دست منه؟

ما از تهران اومدیم اهواز تا آخر تعطیلات

ای خواهر دست رو دلم نزار من الان از شهر دیگه اومدیم خونه مادرشوهرم باید اشپزی کنم مهمونداری کنم ظرف ...

ما هم از تهران اومدیم اهواز..مامانم که با جر و بحث اومد به زور گفت میخام استراحت کنم

متاسفانه ماهم همین مشکل را داریم ولی من تا پریودبشم ازبس درد میکشم ک حتی اقایون هم میفهمن من درد دارم و کسی ازم توقع نداره ...ب نظرمن ک نکن بگو حالم خوب نیس شما فکر کنید من نیستم یا منم نامزدم😏

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
تازه یه بچه یکساله و یک بچه 5 ساله هم دارم

وای چه سخت...ولی من حاصرم ظرف بشورم بچه داری نکنم