چوساکا مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 7693 عنوان مدرسه رفتن بچه ها فصل جدیدی تو زندگی هست؟ 89 بازدید | 9 پست خیلی سخت میشه ؟من دخترم انشالله امسال باید بره مدرسه اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨 1400/12/28 | 23:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زندانبان_بستنی_۱۴ عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 17361 تجربه متفاوت دوستای جدیدزیادم دخالت نکنی ولی حواست باشه مستقل شدن یاد میگیرهمسئولیت پذیریچیزای مختلفی تو مدرسه یاد میگیره به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک
"هورام"21502 عضویت: 1392/04/02 تعداد پست: 18526 اتفاقا خیلی خوبهزندگی نظم میگیرهوقتی مدرسه س کلی تایم داری تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
النا۹۹ عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4966 دویست درصد خیلی محدودیت برات میاره وکلا زندگی خوشیش کمتر میشه
آنشرلی_دیانا عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 7352 وای منم دقیقا به همین فکر میکنماطرافیانم که همش غر میزنن چون آنلاینه و مادرا از کارو زندگی افتادن ترس افتاده به جونم اصلا حاجتم اینه امام رضا ضامنم بشه تا منم به آرزوم برسم 😢
چوساکا مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 7693 اتفاقا خیلی خوبه زندگی نظم میگیره وقتی مدرسه س کلی تایم داری من یاد دوران تحصیل خودم میفتم میگم ۱۲سال باید دزس بخونه سختی های خاص خودشو داره اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨
چوساکا مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 7693 دویست درصد خیلی محدودیت برات میاره وکلا زندگی خوشیش کمتر میشه چه محدودیت هایی مثلا اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨
ادلا عضویت: 1391/08/12 تعداد پست: 15342 خیلی خوبه البته اگر حضوری بره انلایننننن بیچاره میشی ولی کلا همش خاطره هستش سخته ولی خیلی خوبه همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......