2777
2789

دوستانی که بچه هاشون موسیقی و ساز بلده خواهشا راهنمایی کنن اطلاعات من در این زمینه موسیقی در حد همون گوش دادنه و به این کلاسها هم که زنگ میزنی هر کدوم یه چیزی میگن بدتر گیجم کردن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواهر زادم از ۴ سالگی شروع کرد اول با بلز(اگه درست بگم😅)

و بعد سنتور

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
خوب یاد گرفته؟ کلاس رفت؟

آره کاملا

اون موقع مهد میرفت خود مهد برای بچه هایی که علاقه داشتن کلاس سلفژ(بازم مطمئن نیستم درست تایپ کرده باشم😅)گذاشت که با قصه نت خوانی رو آموزش دادن بعد که مهدش تموم شد تو خود آموزشگاه کلاس بلز رو رفت و بعد به خواست خودش آموزش سنتور دید

الان۱۵ سالشه کاملا مسلطه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
بعد از بلز چه سازهایی مناسبه یادگیریه؟

اون دیگه بستگی داره به علاقه و استعداد پسرتون...و البته پول...پیانو که گرانترین...سازهایی مثل فلوت و هارمونیکا (همون ساز دهنی) هم نسبتا ارزانتر...ویلون هم حد وسط قیمته...

شما خودتون موسیقی بلدید یا همینجوری اطلاع دارین؟

همینجوری اطلاع ندارم!!!...در کلاسای ارف بمرور مشخص میشه بچتون استعدادش چقدره و به چه نوع یا گروه سازی علاقه داره...مطمئنا خود شما هم متوجه میشید

شش سال

منم دخترم از پیش دبستان شروع کرد یعنی همون حدود ۵ سال و نیم

یک مربی پیش دبستانش بهم معرفی کرد و دخترم با دوستش توی مدرسه بعد کلاس میموندن و مربی بهشون یاد میداد

مربیش در حد زیر معمولی بود به نظر من، خودم هیچ سر رشته ای از موسیقی ندارم، واسه همین داشتن مربی که تا حدی اشنا باشه و روال کلی کار رو اموزش بده برام مفید بود، چون بقیه ش رو از توی اینترنت سرچ میکردم کلیپ پیدا میکردم و با بازی و خنده با بچه م نگاه میکردیم تمرین میکردیم، 

توی این سن مهمترین چیزی برام راحتی بچه و نزدیکی آموزشگاه به خونه بود و اینکه جوری باشه تعطیلاتمون و شهرستان رفتنمون راحت باشه که این بزرگترین مزیت مربی دخترم بود که ما اگر میخاستیم بریم شهرستان جلسه مون سوخت نمیشد و میتونستیم با مربی هماهنگ کنیم

دخترم بلز و فلوت رو یاد گرفت، که فکر کنم کلا ۹ ماهه جمعش کرد، ولی بخاطر کرونا و تعطیلات عملا حدود ۱۵ ماه طول کشید،

هر وقت وقفه افتاد بین کلاسها ما تمریناتمون رو ادامه دادیم، برای همین دخترم نسبت به همکلاسیش پیشرفتش بهتر بود، 

نت خوانی خیلی تمرین کردیم و خیلی مهمه

مربیش گفت بعد از دوره بلز و فلوت، دوره تنبک هم خیلی خوبه بره، ولی دیگه کرونا خیلی شدیدتر شد و من دیگه نفرستادم، تا اینکه مهرماه بعد از حدود ۹ ماه وقفه تصمیم گرفتم ببرم کلاس، اون همکلاسی دخترم ولی بخاطر وقفه ای که افتاد مجدد دو ماه بچه ش رو فرستاد کلاس تا یاداوری بشه براش

برای انتخاب موسیقی اصلی دخترم اصرار به پیانو داشت ولی گفتم من نمیتونم برات تهیه کنم، گیتار و سنتور نشون دادم گفتم اینا یکی رو انتخاب کن، گفت ویولن، خلاصه هرچی گفتم ویولن سخته گفت نه حتماویولن، حدود پنج ماه کلاس ویولن رفت، تا اسفند که درساش ی کم زیاد شد، کلاس رو تعطیل کردم تا هم موسیقی رو خونه ی کم تمرین کنه، هم انباشتگی درس مدرسه ش ی کم جبران شه، مربی موسیقیش از پیشرفتش راضیه، ولی خوب گفتم ی کم وقفه براش بهتره،

توی اموزشگاهشون یکی دخترش رو اورده کلاس موسیقی، بنده خدا چهارماه به زور جایزه و تشویقی اورد، آخرسر ول کرد

خلاصه این همه حرف اینه علاقه بچه خیلی مهمه، دختر من علاقه خیلی زیادی به موسیقی داره، استعدادش هم خوبه و خداییش خودم هم همراهشم، نمیگم برو اتاقت تمرین کن، میگم بیا با هم تمرین کنیم، 

از هر سنی بعداز۵سال میتونین شروع کنین.والدین حرفه ای درزمینه ی موسیقی،حتی از۲سالگی شروع میکنن.من یه خواهرزاده ی ۳ماهه دارم که در کانادا متولد شده،یکی از وسایل سیسمونی و سرویس خوابش،یک صفحه ی ملودیک هست که زیر پاهاش میزارن تا وقتی دست و پا میزنه،یک ملودی تولید بشه،کم کم گوش بچه که آشنا میشه و بزرگتر میشه،صداهارو تشخیص میده و عامدانه وبا هدف به اون صفحه لگد میزنه تا صدایِ ملودیک و باب طبعش رو تولید کنه.میخوام بگم؛موسیقی هیچ محدودیتی نداره و زبانِ مشترکِ روحِ تمام انسانهاست،از بدو تولد تا دمِ مرگ.هیچ محدودیت و حدومرزی نداره،برای تمام انسانها دارای معنای یکسانی هست.خداوند کائنات رو با ارتعاش و فرکانس و به نحو خارق العاده ای،ملودیک و آهنگین ساخته.علاقه و کشش ما بسمت موسیقی،نعمتی ذاتی و تمایلی ژنتیک هست که از روز اَزَل با ما بود وتا اَبَد هم باقی خواهد موند.

من ادعایی ندارم ولی دوستانی که تاپیکها مو دنبال میکنن،بیشتر میشناسن منو.کمی واردم به ساز و....شمافقط نباید سریع هزینه ی زیادی صرف کنین.با( بِلز bells)شروع کنین تا کم کم هدایت بشه بسمت ساز،بعد که استعدادش کشف وشکوفا شد،بطور تخصصی یک یا چندساز رو انتخاب کنین.پیروز و شاد و سربلند باشین🌺🙏👋

✔ آقا هستم✔