منم دخترم از پیش دبستان شروع کرد یعنی همون حدود ۵ سال و نیم
یک مربی پیش دبستانش بهم معرفی کرد و دخترم با دوستش توی مدرسه بعد کلاس میموندن و مربی بهشون یاد میداد
مربیش در حد زیر معمولی بود به نظر من، خودم هیچ سر رشته ای از موسیقی ندارم، واسه همین داشتن مربی که تا حدی اشنا باشه و روال کلی کار رو اموزش بده برام مفید بود، چون بقیه ش رو از توی اینترنت سرچ میکردم کلیپ پیدا میکردم و با بازی و خنده با بچه م نگاه میکردیم تمرین میکردیم،
توی این سن مهمترین چیزی برام راحتی بچه و نزدیکی آموزشگاه به خونه بود و اینکه جوری باشه تعطیلاتمون و شهرستان رفتنمون راحت باشه که این بزرگترین مزیت مربی دخترم بود که ما اگر میخاستیم بریم شهرستان جلسه مون سوخت نمیشد و میتونستیم با مربی هماهنگ کنیم
دخترم بلز و فلوت رو یاد گرفت، که فکر کنم کلا ۹ ماهه جمعش کرد، ولی بخاطر کرونا و تعطیلات عملا حدود ۱۵ ماه طول کشید،
هر وقت وقفه افتاد بین کلاسها ما تمریناتمون رو ادامه دادیم، برای همین دخترم نسبت به همکلاسیش پیشرفتش بهتر بود،
نت خوانی خیلی تمرین کردیم و خیلی مهمه
مربیش گفت بعد از دوره بلز و فلوت، دوره تنبک هم خیلی خوبه بره، ولی دیگه کرونا خیلی شدیدتر شد و من دیگه نفرستادم، تا اینکه مهرماه بعد از حدود ۹ ماه وقفه تصمیم گرفتم ببرم کلاس، اون همکلاسی دخترم ولی بخاطر وقفه ای که افتاد مجدد دو ماه بچه ش رو فرستاد کلاس تا یاداوری بشه براش
برای انتخاب موسیقی اصلی دخترم اصرار به پیانو داشت ولی گفتم من نمیتونم برات تهیه کنم، گیتار و سنتور نشون دادم گفتم اینا یکی رو انتخاب کن، گفت ویولن، خلاصه هرچی گفتم ویولن سخته گفت نه حتماویولن، حدود پنج ماه کلاس ویولن رفت، تا اسفند که درساش ی کم زیاد شد، کلاس رو تعطیل کردم تا هم موسیقی رو خونه ی کم تمرین کنه، هم انباشتگی درس مدرسه ش ی کم جبران شه، مربی موسیقیش از پیشرفتش راضیه، ولی خوب گفتم ی کم وقفه براش بهتره،
توی اموزشگاهشون یکی دخترش رو اورده کلاس موسیقی، بنده خدا چهارماه به زور جایزه و تشویقی اورد، آخرسر ول کرد
خلاصه این همه حرف اینه علاقه بچه خیلی مهمه، دختر من علاقه خیلی زیادی به موسیقی داره، استعدادش هم خوبه و خداییش خودم هم همراهشم، نمیگم برو اتاقت تمرین کن، میگم بیا با هم تمرین کنیم،