2777
2789

مامانمو میگم اومدم غذا درست کردم براش نمک زیاد نریخته بودم بهش گفت خیلی شوره گفتم نه شور نیست یکی محکم زد داخل دهنم  بعدش محل ندادم رفتم تو اینستا کلیپ میدیدم گفت این دخترا ج. ن. دن توهم ازشون یاد بگیر با اینکه تا الان کار بدی نکردم خیلی اذیتم میکنه و کتک میزنه در حد مرگ حتا با چاقو پشت گردنم خراش انداخته بود چن وقت پیش واقعا فحشایی ک میده روانیم میکنه  سنمم زیر 18 ساله واقعا دارم دیونه میشم  اینقد اخلاقش بده ک با بابام بحثش شد میخوان طلاق بگیرن الان رو من خالی میکنه البته از بچگی کتکم میزد نمیدونم چیکار کنم چن روز پیش داشت خفم می‌کرد رفت باز چاقو بیاره فرار کردم تو اتاق جوری از ترس و عصبانیت درشو کوبیدم ک شیشه اتاقم شکست  و جوری از ته دلم جیغ میزدم ک ی زن موقعه زایمان جیغ نمیزد از ته دلم بود 🙂 گلوم زخم شد  بخدا نمیدونم چیکار کنم از دست مامانم دلم میخواد خودمو خلاص کنم اما آرزوهام دوست دارم. تازه اخلاق خودشم بده بمن میگه اخلاق نداری نمیدونه من از سر کارای خودش ی آدم عصبی شدم میگه سردی  خوب خوب رفتار نکرده باهام ک سرد شدم. تازه خودش ی آدم کثیفه ک من فقط از کاراش خبر دارم و خدام خیلی پسته هیچوفت ازش نمیگذرم تو اوج نوجوانی پیرم کرده 

و قسم ب حقارت واژه و شکوه سکوت که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست :)

مشکل روانی داره مامانت؟؟؟؟ 

نمیدونم کی نیاز داره اینو بشنوه ولی اگه فردا امتحان داری و هیچی بارت نیست پاشو درستو بخون، به کارای عقب افتادت برس، اگه کسی بهت حس ناکافی بودن میده نشیمنگاهش متزلزل باد چون تو به اندازه‌ی خودت خوب و کافی هستی، اگه کسی امروز بهت نگفته چقد خوشگل شدی من میگم “خیلی خوشگل شدی”، اگه اوضاع روحی، جسمی، مالی‌ت خوب نیست اشکال نداره درست میشه، اگه درگیر مشکل خاصی هستی و احساس ناراحتی میکنی یه بغل از راه دور برای تو، اگه اطرافیانت دائما با دیگران مقایسه‌ت میکنن بهشون گوش نکن چون تو قرار نیست مثل بقیه باشی و همین که خودتی کافیهمن همون قهوه تلختم، چای سردتم، غروب جمعه‌تم، کلاس دینی‌تم، گره‌ی هندزفریتم، استوری واتساپتم، درصد منفی تستای درسیتم، غروب سیزده به دردتم، سردردتم، میس‌کال ناشناستم، پنج درصد آخر شارژ گوشیتم، عجله وسط ترافیکتم، صبح شنبه‌تم، سرعت پایین اینترنتتم، صدای بغض‌دارتم، تَرَکای روی قلبتم، خورشت کرفستم،موجودی آخر ماه حسابتم، استرس هفته‌ی قبل از کنکورتم، دروغ شنیدن از رفیقتم، خراش روی انگشتت با کاغذ کتاب مورد علاقتم، هفت سین بی سبزه‌تم، حیاط خالی مدرسه بعد از دیر رسیدن سر صبحگاهتم، خواب بد نیم‌روزیتم. من همه‌ی اون چیزایی ‌ام که هیچوقت قرار نیست دوستشون داشته باشی  _غُصه‌چیزیو‌نخورید‌توزندگی هنوز الله کریمه _💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل روانی داره مامانت؟؟؟؟ 

اگه نداشته باشه اینجور نمیکنه بقران دیگه ب تهش رسیدم   هیچی بهش نمیگم با احترام بهش حرف میزنم میگه تو ج. ن. ده ای با اینکه من حتی چادر میزنم کار بدی نکردم برعکس مادرم همرو مث خودش میبینه تازه یجور ب همه میگه منو مقصر میکنه منم یبار ک فحشم داد و کتکم زد گوشیم از قبل گذاشته بودم رو ظبط صدا چون داشت شروع می‌کرد صداش هست و صدای جیغه هام

روانیههههههه 

سلاممممممم 😊 من یه دختر خوشبختممممم و البته سگ اخلاق 😐 من دوست داشتم یه خانواده بزرگ باشیم ولی خاله، عمه، دایی و عمو ندارم بعضیا میگن نداشتن فامیل خوبه ولی نه خیلی بده 😐💔 از شانس بد من خودمم تک فرزندم 😐 بچه هاتونو تک فرزند نزارین خیلی بده 💔
اگه نداشته باشه اینجور نمیکنه بقران دیگه ب تهش رسیدم   هیچی بهش نمیگم با احترام بهش حرف می ...

موندم چی بگم والا، خداصبرت بده

با این اوضاع طلاق بگیرن بهتره پس

نمیدونم کی نیاز داره اینو بشنوه ولی اگه فردا امتحان داری و هیچی بارت نیست پاشو درستو بخون، به کارای عقب افتادت برس، اگه کسی بهت حس ناکافی بودن میده نشیمنگاهش متزلزل باد چون تو به اندازه‌ی خودت خوب و کافی هستی، اگه کسی امروز بهت نگفته چقد خوشگل شدی من میگم “خیلی خوشگل شدی”، اگه اوضاع روحی، جسمی، مالی‌ت خوب نیست اشکال نداره درست میشه، اگه درگیر مشکل خاصی هستی و احساس ناراحتی میکنی یه بغل از راه دور برای تو، اگه اطرافیانت دائما با دیگران مقایسه‌ت میکنن بهشون گوش نکن چون تو قرار نیست مثل بقیه باشی و همین که خودتی کافیهمن همون قهوه تلختم، چای سردتم، غروب جمعه‌تم، کلاس دینی‌تم، گره‌ی هندزفریتم، استوری واتساپتم، درصد منفی تستای درسیتم، غروب سیزده به دردتم، سردردتم، میس‌کال ناشناستم، پنج درصد آخر شارژ گوشیتم، عجله وسط ترافیکتم، صبح شنبه‌تم، سرعت پایین اینترنتتم، صدای بغض‌دارتم، تَرَکای روی قلبتم، خورشت کرفستم،موجودی آخر ماه حسابتم، استرس هفته‌ی قبل از کنکورتم، دروغ شنیدن از رفیقتم، خراش روی انگشتت با کاغذ کتاب مورد علاقتم، هفت سین بی سبزه‌تم، حیاط خالی مدرسه بعد از دیر رسیدن سر صبحگاهتم، خواب بد نیم‌روزیتم. من همه‌ی اون چیزایی ‌ام که هیچوقت قرار نیست دوستشون داشته باشی  _غُصه‌چیزیو‌نخورید‌توزندگی هنوز الله کریمه _💚
💔🙂 کاش همچین ادمایی رو برداره

عزیزم خدا کمکت کنه امیدوارم زودتر طلاق بگیرن پیش بابات بمونی . بابات باهات خوبه؟

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
بابات چیکارست پس؟ بگو طلاقش بده یا نزاره بزنتت 

بابام حریفش نمیزنه این روانیه حتی داییم میگفت بیا ببرمت تيمارستان ولی میگفت شما روانید ن من اما خودش روانیه  وگرنه چ مادر سالمی اینجور با بچش رفتار میکنه 

عزیزم خدا کمکت کنه امیدوارم زودتر طلاق بگیرن پیش بابات بمونی . بابات باهات خوبه؟

بابام پیامش میده میگه دلم برا بچه‌ام  تنگ شده و وای بحالت چیزیش ن بشه ب خاک سیاه میکشونمت مامانم اینقد خودخواه مهریه و نفقه گذاشته اجرا میخواد بدبختش کنه بعد بره با مردای دیگه 💔🙂 ولی بامم معتاده بازم آروم تره تا مامانم ولی مامانم میگه جوری حرف زدم ک حضانت تو تو داداشت بگیرم 

😶😶😶

پایان سال 1402 بیماریم تموم شده   لیسانسمو گرفتم  شاغل شدم  طلاقمو گرفتم با تمام حق و حقوقم  تهمتی که منو به دادگاه انداخت رو به تنهایی ردش میکنم  ارزوهامو تو امضا نوشتم که روزی که رسیدم بهش پایینشو امضا کنم و بنویسم بهشون رسیدم