2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم😔

414 بازدید | 23 پست

سلام.از خودم بگم ک خیلی حساسم.بیش از اندازه،فوق العاده.همیشه حتی رد نگاههای همسرمو میزنم.میدونم آدم بدی نیس تو این مسائل.حداقل بعد ازدواج موردی نداشته ولی میدونم خانمی نمیمونه ک از نظر نگذرونه.اما درکل آدم چشم وگوش بازیه حواسش به همه چی هست کلا.گاهی ک ب شوخی بهش میگم ک چرااینقدر چشمات میجنبن،میگه من کلا همه چیو زیرنظر دارم ربطی ب خانم واین چیزا نداره.هیچ وقت چیز مشکوکی ازش ندیدم.گوشیش همیشه دردسترس منو پسرامه .ولی من کلا عادت ندارم تو گوشبش سرک بکشم وکاملا بهش اطمینان دارم.اینم بگم من از برنامه های گوشیو وهک و کارای خاص واین حرفا،هیییچ خبره ای ندارم.درحد فوق عادی ام وبلعکس شوهرم تماااام نکات گوشی و کارای برنامه ها رو بلده.اصلا اهل چت واین حرفا هم نیس.تایم کارش طولانیه.وبعد از کار وقتش یا با ما میگذره یا با کارای اداری.مرتب تو وات یااینستا بهش پیام و عکس وشعرای عاشقونه میدم.کلی بی ذوقه تو جواب.نهایت ی قلب بفرسته یالایک کنه.چندروز میش براش ی اهنگ فرستادم تواینستا.امروز ک از خواب پاشدم همسرم حمام بود رفتم سمت گوشیم دیدم آهنگی ک فرستادم رو هم لایک کرده هم بعدش ی چیزی فرستاده اما واسه من باز نمیشد.انگار نتم قط شده بود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از ذوق اینکه ببینم چی فرستاده،رفتم سر وقت گوشیش.خیلی عادی.اما چشمم خورد ب دایرکتاش.

بودن با یکی دوتا خانم دکتر و روانشناس عادی چت کرده بود سوال علمی یادرباره بچه ها مثلا.

اما یکی از چتا نظرمو جلب کرد،باز کردم دیدم فقط همسرم پیام داده اونم در پاسخ به استوریای روزانه ای ک اون خانم میزاشته.صفحش روباز کردم عادی بود اون خانم.چیز خاصی ک مثلا بد باشه اصلا نداشت و حالبه پیامای همسرمو فقط لایک کرده بود.اما همسرم چنتا پیامی داده بود ک جالب نبودن،یعنی اصلا خوب نبودن.اما من گفتم مثلا ممکن حالا اون خانم عکسی از بچه ای این فیلمای مسخره ای ک هست یا حیوونی یا هرجیزی استوری کرده وهمسرم ماسخ داده مثلا.یعنی نمیتونستم از پیاما این نتیجه تاکیدی رو بگیرم ک مخاطبش همون خانمه.سعی کردم چنت نفس عنیق بکشم بغض کردم اصلا خفه شدم اما اردم کردم خودمو وگوشیو گذاشتم سرحاش

از ذوق اینکه ببینم چی فرستاده،رفتم سر وقت گوشیش.خیلی عادی.اما چشمم خورد ب دایرکتاش. بودن با یکی دوت ...

ب شوهرت گفتی

زیر خاکیا روحشون شاد. رو خاکیا دلشون شاد🖤                                               کاربری هفتمم میباشد😎