2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 23 پست

شوهرم ک اومد بیرون از حموم ب حالت اینکه تازه گوشی خودمو گرفتم گفتم  چ عجب بالاخره پیام منو ج دادی.همون آهنگه.گفتم چی فرستادی؟تو گوشی من باز نمیشه.گفت ی استیکره ورفت تواتاق.گوشبشو گرفتم وباز کردم.اومد کنارم و اشتباه گفتم بهش ک دامادشون عکس همسرمو پست کرده بود گفت واقعا؟؟؟ بده ببینم.نمیشد مقاومت کنم.گوشیو دادم.گفتم زود بده میخوام ببینم چی فرستادی برام.یهو باحالتی ک میشناسم ازش تو حالت منگی قرار میگیره جوابمو داد ک چیز خاصی نیس ودرهمون موقه هم باگوشیش کار کرد و بعد دادش بهم

سریع رفتم سمت دایرکتا و وقتی دیدم چتو پاک کرده واقعا میگم واقعا میگم حس کردم سقف اومد روی سرم.تو ی یک لحظه فک کنم هزار بار از خودم مرسیدم ک حالا بهترین عکس العمل چیه.گفتم من ک دیگه مدرکو تدارم اگه هم بزارم برا بعد ک هیچ از ی طرف این مثل ی گره میمونه تو گلومو خفم میکنه.بهش گفتم چی پاک کردی؟؟گفت چی؟گفتم چه چتی ماک کردی؟گفت خیلی چیزا ماک میکنم.نمیخوام دایرکتم شلوغ شه.گفتم چرا تووووو همین لحظه و فقط همین یک چت رو ماک کروی؟گفت ب خاطر همین حساسیتا وعکس العملای تو.گفتم آهاااااا.پس ب خاطر من.از شدت بغضولرزش صدا نمیتونستم حرف بزنم.الانم نمیتونم اشکامو کنترل کنم.از خودم بدم میاد ک اینقدر حساس وضعیفم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گفت حالا مشکلت چیه؟ایتستا؟گرفت ماکشکرد.تلگرام؟گرفت ماکش کرد.گفتم گوشیو هم بزنی بشکونی این لکه سیاه از قلبم پاک نمیشه.تازه فهمیدم میامای زیادی هست بین نا ک پاک میشن ک توسط دیگری دیده نشن.ازش خواستم ادامه نده.گفت تو اینستا وتل روزانه هزارتا پیام میاد.گفتم من کار ب پیامای اومده ندارم.پیامای ارسال شده برام جالب بودن.گفت بگو چین؟گفتم وقتی پاک کروی،گفتن فایده نداره.میخواستی پاک نکنی ک باهم بخونیم وتو توضیح بدی ک این مشکلات پیش نیاد.انا هب تو نمیدونستی ک من از قبل اون میاما رودیدم.الان خیلی عصبی ام.نمیدونم چ عکس العملی بهش نشون بدم.حالم ب شدت بده.گفتم ک خیلی حساسم ب مسائل خیانت خیلی.خودشم میدونه وبهش گفتم.حالا نمیدونم چ عکس العملی بهش نشون بدم.حس نیکنم کلی حرف گیر کرده تو گلوم

کامل خوندی؟؟ خب چرا پیانا رو پاک‌کرد؟؟اصلا چرا مرتب به داستان های این خانم پاسخ داده بود

اره کامل خوندم پاسخ آستن های اون خانوم داده شاید از روی کنجکاوی ولی خب زیاد حساس نشو به شوهرت اعتماد داشته باش عزیزم