2777
2789
عنوان

مادر شوهر😐

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 27 پست
اهههه چقد بده یکی اینجور وسط زندگیت پلاس باشه

خیییییییییلی ماهم خونه مون کنار خونه مادرشوهرمه 

اگه براش بزاری هر روز خونه ما پلاسه 

یه مدتی همسرم قهر بود با برادرش نمیرفت اون طرف 

مادرش هر شب هر روز میامد خونه 

یه شب اینقدرموند موند ساعت یک شب شام خوردیم 😖

تو یِجایی تو قَـ♥️ـلبَم داریـ کِه هیچکَس نمی تونِه داشته باشِه👩‍❤️‍💋‍👨🧿💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مقصر خودتی که اجازه دادی اینقدر تو روابطتون دخالت کنه بگو مادر جان شما که از خلوت ما خبر نداری پس ق ...

من هیچ کاری نکردم

به  جاری هامم میگه 

فقط چون عممه مادر شوهرم و سنمم کمه

با من احساس صمیمیت میکنه 😭😭

خیلیم زن خوبیه مادرشوهرت دلت میخواست اگه نزدیک شوهرت میشستی اخم میکرد؟؟ الان میگه پیشش باش محبت کن خب راست میگه دیکه 

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
تعطیلات عید ....خیلی حرفی هستن اونا دوتا خواهر شوهرم هم اونجان

وای خدا صبرت بده فقط من که یه ساعت میرم و برمیگردم الان چهار هفته میشه نرفتم مطمئنم دوباره یه تیکه ای میپرونن

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
آخه هر دفه میگه  خدا نکنه من یه سانت با فاصله از شوهرم بشینم  چی شدههه چرا باهاش حرف نمی ...

چه حال بهم زن🤮

تو یِجایی تو قَـ♥️ـلبَم داریـ کِه هیچکَس نمی تونِه داشته باشِه👩‍❤️‍💋‍👨🧿💞
آخه هر دفه میگه  خدا نکنه من یه سانت با فاصله از شوهرم بشینم  چی شدههه چرا باهاش حرف نمی ...

اتفاقا از دوستتان داره چرا از راه بد متوجه میشی دوست داره زندگیتان نپاشه میگه محبت کن دروغ نگفته میخوای از این مادر شوهرها باشه که زندگیت خراب کنه طلاقت بگیره دعوا مابین تو شوهرت بندازه ببین چقدر دوستتان داره که میگه محبت بینتان باشه مطمین باش به پسرش هم میگه ولی جلوتو نمیگه به خدا قدر مادرشوهرت بدان با عشق نگاه میکنه نه بدجنسی ما هم مادرشوهر  داریم 

عکسش جواب میده!

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

همشون همینن عزیزم

من که اگه با شوهرم بحث کنم مادر‌شوهرم‌ میره تو قیافه و با من قهر ‌میکنه! آخه چرا؟؟؟ بعد دو ساعت بعدش منو همسرم اوکی میشیم اون هنوز تو‌قیافه اس‌😂😂😂

بگو آخه شما چرا الکی تو مسائل زناشویی ما دخالت میکنید؟ فقط خودشو گوشت تلخ میکنه 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

من هیچ کاری نکردم به  جاری هامم میگه  فقط چون عممه مادر شوهرم و سنمم کمه با من احساس صم ...

مثلا ميخواد زندگيتون شيرين بشه داره راهنماييت ميكنه مادر شوهر منم همينه جدي نگير يبار به من گفت شوهرت ميره حمام برو كيسه بكش براش گفتم من زور اونو ندارم اون منو ميكشه به خنده گفتم بعد گفت من پدرشوهر و كيسه ميكشم منم گفتم عه پس چرا بابا انقد سياهه همه خنديديم اين حرفا رو جدي نگير 

اتفاقا از دوستتان داره چرا از راه بد متوجه میشی دوست داره زندگیتان نپاشه میگه محبت کن دروغ نگفته میخ ...

مادر شوهرم خیلی خوبه 

واقعا هم میدونم منظورش از این حرفا چیه 

آخه واقعا داره زیادروی میکنه این جوری بدتر میشه

آدمو زده میکنه 

خیلی شوهر شوهر میکنه 

کلا فکر میکنه زن بدون شوهر هیچی نیست زنو بند شوهر کرده