2821
2789
عنوان

مادر شوهر😐

608 بازدید | 27 پست

من مادر شوهرم چپ میره راس میره 

همش میگه شوهر شوهر 

یه سره به من میگه با شوهرت مهربون باش 

هیشکی عزیز تر از شوهر نیست قدر شوهرتو بدون 

شوهرت خستس براش چایی بیار 

به شوهرت لبخند بزن  شوهرتو ناز کن 

شوهرتو ال کن به حرفش گوش بده😐😑

هیچ وقت نشده به پسراش از این حرفا بزنه

وقتایی هم که با شوهرم بحثم میشه چون بی حوصله میشه 

مادر شوهرم میفهمه یه چیزی شده 

همش میاد به من میگه چرا حوصله نداره پسرم 

چرا ناراحته بهش پیام بده 😐😐حتی یه درصد هم فکر نمیکنه که بابا شاید تقصیر پسرت باشه چرا من ناراحتم عین خیالت نیس😑

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ولش کن تحویل نگیر حرفاشو اخر خودش خسته میشه 

آخه هر دفه میگه 

خدا نکنه من یه سانت با فاصله از شوهرم بشینم 

چی شدههه چرا باهاش حرف نمیزنی چرا ناراحته 

با شوهرت بگو بخند😭😭😭😭

دهنمو سرویس کرده

همشون همینن😊

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بگو مادرجان شما که اینقدر فهمیده ای چرا اینا رو به پسرت یاد ندادی من مامانم اینا و بهم یاد داده

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
من امروز می‌خوام برای یک هفته برم خونه مادر شوهر البته شوهر و بچمم هم هستم ولی یه استرسی گرفتم یه حا ...

یه هفته😱خدا به دادت برسه

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
آخه هر دفه میگه  خدا نکنه من یه سانت با فاصله از شوهرم بشینم  چی شدههه چرا باهاش حرف نمی ...

اگه پدرشوهر داری توهم یه بار الکی بهش گیر بده بگو مامان جوون  بابا امروز پکر بود خبریه 😁

😁😂
2824
2823
2791
2779
2792