2777
2789
عنوان

از گشنگی نمیرم

232 بازدید | 8 پست

۱۸ سالمه نمیدونم تو چی استعداددارم توچی نه

😭😭😭همه همسنام یه استعداد و علاقه ایی دارن من هیچی

تجربی خوندم سال اخرم بود امسال درامد خیلی برام مهمه

مهاجرتم همینطور ولی میخوام رشته ایی بخونم که درامدش ت ایرانم وعالی باشه

طراحی لباس از کلاس هشتم انجام میدادم هیچ کلاسی هم نرفتم دوسال ول کردم دوباره شروع کردم بیاید عکسشو بزارم بگید ادامه بدم یا نه اصلا درامد میشه ازش ساخت یا نه🥲

یه مشکلی دارم سریع یه چیز دلمو میزنه مثلا از فشن متنفرم از خیاطی متنفرم طراحیو دوسدارم ولی اونقدر زیاد نه یه وقتایی خستم میکنه🥲

مهندسی پزشکی و مهندسی کامپیوترم هست بینشون موندم کدوم خوبه اصلا چیکار کنم 🥲

طراحی لباس فکر کنم باید یه چیزاییم از خیاطی بدونی.. بعدم اگر علاقه داری برو اموزش حرفه ای ببین همینجوری که نمیشه

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اگه نمیدونی چی دوست داری حداقل درس بخون تا بعدا پشیمون نشی

نمیدونم چی بخونم مهاجرت برام خیلی مهمه با اینکه توایرانم شغلش درامد بالایی داشته باشه بتونم پول جمع کنم چون یجورایی باید کمک خرج باشم

طراحی لباس فکر کنم باید یه چیزاییم از خیاطی بدونی.. بعدم اگر علاقه داری برو اموزش حرفه ای ببین همینج ...

اونقدر علاقه ندارم به هیچی که بگم فقط اونو میخوام خوشبحال اونایی که علاقشونو میدونن

اونقدر علاقه ندارم به هیچی که بگم فقط اونو میخوام خوشبحال اونایی که علاقشونو میدونن

من که میدونم چی رو میخوام ولی کسی حمایتم نمیکنه🙃

مجبورم فعلا با درسم برم جلو

حال روحیم اصلا خوب نیست لطفا برام صلوات بفرستین:)/دیگه همه چی تمومه برام میخوام از فاز عاشقی درام بدونه توام می تونم باشم خوشحال و شاد مثل قبلنا:)

فعلا درستو بخون بعد رشتهای تاپو انتخاب میکنی دیگه دارو سازی ای فیزیوتراپی ای دندون پزشکی ای چیزی

رشته های تاپ و اصلا خوشم نمیاد راستش🥲اصلا مهاجر پذیرنیستن