2777
2789

کسایی که بعد ازدواج از خانواده شون دور شدن رفتن یه شهر دیگه اذیت نمیشین دلتون نمیگیره؟

من یک خواستگار دارم فاصله شهرامون فقط ۸۵ کیلومتر ولی خب پسر خوب و خانواده دار و اقاییه و تنها دلیلی که گفتم خبر میدم اینه فکرامو بکنم میتونم برم شهر دیگه شاید فاصلش کم باشه از نظر شما اما از زندگی تو شهر غریب یجورایی میترسم

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

بستگی ب شهرش داره 

بعضی شهرها دلگیرن

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخته...ولی ۸۵ تاچیزی نیست

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

شهر که خوبه 

ما قاره ای باهم فاصله داشتیم

هنوزم دلتنگم

(((قبل از اینکه پستی که مدنظرت هست رو تایپ کنی به این فکر کن که اینم حق الناسه ممکنه از نظر تو شوخی چند لحظه ای باشه ولی ممکنه دل یک نفرو بشکنه یا مسیر زندگیشو عوض کنه))) بختیاریم روانشناسی رو به سبک خودم  تدریس میکنم اما هیچ ادعایی روش ندارم من فقط نظرم رو به عنوان یک دوست بهت میگم. خارج از ایران بزرگ شدم  و روی هم ۱۰ ساله که ایرانم و مثل همه از مسلمانی فقط اذان داخل گوش رو داشتم  اما از یک سن به بعد درباره ی اسلام واقعی و شناخت خدا مطالعه کردم و مسلمان شدم  لینک کتاب ها  🧡حسین (ع)🧡نزدیکترین رفیق منه و یکی از دلایلم برای اسلام درسته منم مثل تو از شرایط ناراضیم و از اجبارهای مسلمان نماها بیزار حتی از آزادی شماهم دفاع میکنم چون من اسلام واقعی رو شناختم و قسم میخورم شبیه چیزی نیست که چندین ساله توسط کسایی به شما درس داده شده که اسلام رو به نفع خودشون تغییر دادن🩶🩶

من کلا وابسته به خانوادم نبودم و تا قبل از بچه دار شدنم با ۶۰۰ کیلومتر فاصله مشکلی نداشتم اما بجه دار که شدم نیاز شدید به کمک خانوادم پیدا کردم و اونا مجبور شدن بیان پیشم حتما اینو در نظر بگیر 

به نظرم همچین اشتباهی نکن  هیچ جا شهر خودت نمیشه واست .. خیلی سخته دوری..

من شهرستانیم اون مشهدیه ولی ادم خوبیه تحقیق کردن خانواده

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

اوایل چرا بعد عادت کردم اما بعد بچه سخت بود راه دور میومدیم بچه اذیت میشد خودمون کلافه میشدیم ترجیح میدادم خونه خودم باشم ده سال غریب بودم اما الان تو شهر خودمم یه ساله اومدم پنج سال سقز بودم پنج سال تهران مسیرم از سقز سه ساعت و نیم از تهران پنج ساعت بود