2777
2789
من یک ساله استفاده میکنم  آره خیلی راضی ام

نشتی نداشتی؟؟!من تازه سفارش دادم فردا میرسه .اولین بارمه نمیدونم طرز استفادش چجوریه و امکانش هست نشتی داشته باشه یا ن 

۱۸سالمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نشتی نداشتی؟؟!من تازه سفارش دادم فردا میرسه .اولین بارمه نمیدونم طرز استفادش چجوریه و امکانش هست نشت ...

متاهلی ؟

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

نشتی نداشتی؟؟!من تازه سفارش دادم فردا میرسه .اولین بارمه نمیدونم طرز استفادش چجوریه و امکانش هست نشت ...

متاهلی!؟ 

خواهش میکنم برام دعا کنید 🙏🙏🤍برام سه تا صلوات بفرستید و دعا کنید کنکور قبول بشم 🙏🙏🥺وضع مالیمون درست بشه و مشکلات و غصه هام حل بشه 🤍🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

منم شنیدم خیلیی خوبه میخوام سفارش بدم اما نمیدونم خوبه یا ن 

خواهش میکنم برام دعا کنید 🙏🙏🤍برام سه تا صلوات بفرستید و دعا کنید کنکور قبول بشم 🙏🙏🥺وضع مالیمون درست بشه و مشکلات و غصه هام حل بشه 🤍🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

یکی دو ماه اول یکم تو جا گذاشتنش مشکل داشتم، باید ببینی چه مدل جاگذاری مناسب بدنته

بعدش ک یاد گرفتم نه اصلا فقط روزای اول ک شدیدتره اگه بخوام برم بیرون نوار هم میذارم

ولی الان عالیه بعضی وقتا اصن یادم میره پریودم، دردمم کمتر شده

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔  

منم شنیدم خیلیی خوبه میخوام سفارش بدم اما نمیدونم خوبه یا ن 

منم زیاد شنیدم میگن خوبه و ۱۰سال میشه استفاده کرد ازش و اینا .خیلی گشتم همه جا قیمتش ۲۵۰ب بالا بود .سفارش دادم یکی حالا بیاد استفاده کنم اگه خوب بود بهت میگم گلم .

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6911622&slug=حقایقی-در-مورد-کاپ-قاعدگی-تجربه-شخصی&postId=222143669

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
منم زیاد شنیدم میگن خوبه و ۱۰سال میشه استفاده کرد ازش و اینا .خیلی گشتم همه جا قیمتش ۲۵۰ب بالا بود . ...

باش عزیزم مرسی 

خوبه خوبش مارک عالیش۱تومن بود دیگ منصرف شده بودم😂