2777
2789
عنوان

لقب حروم بودن

368 بازدید | 12 پست

دیگه بکشین کنار من دقیق نمیدونم که قران چی گفته و کجا گفته ولی ی چیز میدونم دل شکستن تاوانش سنگینه خانم ریپلی زده که اکثر بچه پرورشگاهی این طورین ببخشین ولی شما بی جا میکنین اینطور مستقیم میگین دید و نظرات جا،عه رو عوض میکنن که خود بچه های موسسه وقتی بزرگ شن حتی همون کوچیکه هم به مشکل بر میخوردن از آه همان بچه ها بترسین این چیزا دست خود بچه نیس بعدشم به شما دیگه هیچ ربطی نداره چی شده و کیه برو به زندگی خودت برس برادر بزرگ منم این مشکل داشت الانم تو ۳۲ سالگی بعصی حاها میکشه سختی های گذته رو ...سرتون به کار خودتون باشه و تاوان دل شکستن سخته خیلی سخته

نمیدونم کی گفته ولی واقعا کارشون اشتباه بوده 

فرهنگی که جا نیوفتاده توی جامعه ما

ولی کشور دیگه برای این مشکلات وزارت خونه دارن😒

بچه دست خودش نبوده که بگه من میام نمیام خدا خواسته و خدا آیندشو میچینه براش

👨🏿‍🦯💔

زن بودن حس خوبیه وقتی که لباس نو میخری و حتما دوتا قر میدی به خودت میگی چقده قشنگم  زن بودن حس خوبیه وقتی که عصبانی هستی با  پاک کردن لاکت یا بهم ریختن اتاقت اروم میشی زن بودن حس خوبیه وقتی  که دلت گرفته گریه میکنی تا اروم بشی  به زن بودنت بانو بودنت افتخار کن بانوی اریایی🤗❤سوال درباره منابع و کنکور تجربی داشتی در خدمتم با کمال میل جواب میدم و کمکت میکنم تا موفق باشی 😍معجزه خدارو دیدم وقتی تنها بودم و تنها و کسی نبود🥺💔ملکا ذکر تو گویم که تو پاک و خدایی نروم جز به همان ره که تو هم راهنمایی😔🖤خداجونم دست همه بانوهای منظومه شمسی بگیر نزار تنها باشن نزار اشک بریزن تو تنهایی بیا کنارشون دستت بزار روی شونش بگو من هستم دخترکم اشک چرا🥺💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فرهنگمون در پایین ترین حد ممکن و ادعامون گوش فلک کر کن

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤
نمیدونم کی گفته ولی واقعا کارشون اشتباه بوده  فرهنگی که جا نیوفتاده توی جامعه ما ولی کشور دیگ ...

دقیقا این بچه گناهی نداره گناه فرهنگمون و مردم و اولیا بودن بی گناه ترین فرد تو این موضوع همون بچه هس ولی تو جامعه اونه که فقط مقصره متاسفانه 

پس این بچه رو میگن سقط نکنن

میگن به فرزندی هم قبول نکنید حروم زاده اند

چکارشون کنن این بچه هارو پس؟؟؟؟چکار؟

خودشونم نمیدونن چی میگن 

اونا هم مثه همه آدما انسان هستند 

میدونی چیه ؟ اینا یک سری آدم های جاهل و بسته و محرومن 

نمیدونم چطور منظورمو برسونم 

نمیدونن چند تا از بچه های پرورشگاه و فرزندخوانده ها المپیاد و کنکور و ... افتخار آفرینی میکنن 

نمیدونن فرزندخوانده هایی هستن که از هر نظر ایشون و امثال ایشون رو روی یه انگشت میچرخونن 

فعلا خودتون یه بیو خفن تصور کنید تا یه چیزی به ذهنم برسه     
چیشده

هیچی تو تاپیکم این مورد بود اومد حروم اینا رو گفت بعدم گفت عاقبت بخیر نمیشه بچه و رفت و هزاران چیز دیگه با آوردن حریث و روایت ولی یکی نبود بهش بگه نگو لامصب دل نشکن همون کارای تو از اون زنا و اینا بدتره

هیچی تو تاپیکم این مورد بود اومد حروم اینا رو گفت بعدم گفت عاقبت بخیر نمیشه بچه و رفت و هزاران چیز د ...

خو بگو طرف تاپیک میزنه بچه ناخواسته رو ادم سقط کنه همینا میگن وای نه وای گناهه سقط نباید کرد 

بعدهمینا میگن وای این بچه  عاقبت خوبی نداره 

بعدمیگن اینا حرومزاده ن

چند چندن باخودشون؟

میدونی چیه ؟ اینا یک سری آدم های جاهل و بسته و محرومن  نمیدونم چطور منظورمو برسونم  نمید ...

من خان داداشم بچه پرورشگاهی هستش خیلی جاها بخاطر این موضوع ضربه دید اگه مادرم نبود به خاطر شکستش بخاطر گذشتش به اینجایی که الان هست نمیرسید الان طایفمون میپرستنش ولی خوب خودم زیاد دیدم با خیلی حرف ها غم چشماشو 

من خان داداشم بچه پرورشگاهی هستش خیلی جاها بخاطر این موضوع ضربه دید اگه مادرم نبود به خاطر شکستش بخا ...

میدونی دقیقا جامعه ما دو قسمت شده الان 

سطح بالا و سطح پایین 

اینکه بعضی ها انقدر پستن که چنین دیدگاهی دارن یعنی هیچ ارزشی ندارن پس مهم نیستن 

خان داداش شما ام خواهری داره که اینطور صداش میکنه 

مادری داره که انقدر همراهشه و جامعه بافرهنگی که همراهن 

بقیه مهم نیست بع نظرم 

فعلا خودتون یه بیو خفن تصور کنید تا یه چیزی به ذهنم برسه