2777
2789
عنوان

عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 50 پست
دروغ نمیگن..واقعا بوده و هست...دختر خوشگل از لحاظ اندام تو مایه های مونیکا بلوچی تو دانشگاهتون نداشت ...

خب تکلیف ماها ک انقد خوشگل نیستیم چیه

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
چون بیکارن🤣اصلا مگه همه چیز دوستی و عشقه ما دخترا باید هدف داشته باشیم گیرم یکیم ما رو بخواد خب که ...

شما نمیپسندین . دلیل نمیشه بقیه ام مث شما فکر کنن

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئن باش تو دید نبودی یا شاید خودت نخواستی روابط اجتماعی بالاتر داشته باشی و گرنه واقعا داریم می بی ...

بخدا من نه قیافم بده نه هیکلم. نه خانوادم. نه محل زندگیم. نه طرز لباس پوشیدنم. همشون اوکیه . ولی نمیدونم اشکال کار کجاس

شما نمیپسندین . دلیل نمیشه بقیه ام مث شما فکر کنن

خب شما بپسند برو رل بزن اه ما خوبی کاربرا رو میخوایم باز اینجوری میکنن بخدا اینجور روابط عاقبت خوشی ندارن اینهمه خدا گفته قرآن گفته پسرا قابل اعتماد نیستن تو همین سایت یکی بهم ابراز علاقه کرد منه ساده باور کردم با اینکه دوست نشدم باهاش بعدا فهمیدم به بقیم پیشنهاد داده چقدم ابراز علاقه کرد بهم 🤣دلتو خوش نکن به این پسرا تو رو خدا همشون دنبال هوسشونن به خدا من خوبیه مردمو میخوام نمیدونم چرا همه اینجوری رفتار میکنن با آدم😑

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭
خب شما بپسند برو رل بزن اه ما خوبی کاربرا رو میخوایم باز اینجوری میکنن بخدا اینجور روابط عاقبت خوشی ...

من اون بالام گفت من از رل خوشم نمیاد ولی یکیو میخام ک عاشقم باشه و اوکی باشه و باهاش ی رابطه ای و شروع کنم ک منجر به ازدواج بشه.والا من اولین باره میشنوم تو قرآن گفته پسرا قابل اعتماد نیستن😐. شما اشتباه کردی تو مجازی کسیو جدی گرفتی. نمیدونی من چقد آدما تو مجازی میخاستن باهام باشن و پا ندادم. 

من اون بالام گفت من از رل خوشم نمیاد ولی یکیو میخام ک عاشقم باشه و اوکی باشه و باهاش ی رابطه ای و شر ...

میدونستم اشتباه میشه کاش ویرگول میذاشتم 🤣رابطه پایدار کجا بود دختر گلم؟بمون یه خواستگار خوب برات بیاد برو سرکار اونجا یا وقتی جایگاه خوبی تو اجتماع پیدا کردی و خوبی و نجابتتو حفظ کردی ادم خوب میاد تو زندگیت👌

میدونستم اشتباه میشه کاش ویرگول میذاشتم 🤣رابطه پایدار کجا بود دختر گلم؟بمون یه خواستگار خوب برات بی ...

من واقعا فعالیت اجتماعی خودمو دارم کلاسای مختلف میرم ولی هنوزاونی ک میخام نیومده

من واقعا فعالیت اجتماعی خودمو دارم کلاسای مختلف میرم ولی هنوزاونی ک میخام نیومده

انشالله بزودی میاد عزیزدلم❤😍🥰

خب تکلیف ماها ک انقد خوشگل نیستیم چیه

اوه عزیزم البته منظورم اونایی بود که می گفتند دروغه هر کی بگه عشق هست و کسی عاشق یکی میشه  ...یه جای دیگه هم گفتم هستند اونایی که چندان زیبا نیستند ولی بلدند خوب آرایش و رفتار کنند و به اندازه کافی جذاب به نظر میرسن!

هر چی خدا بخواد همون میشه!     

زمانش رو که برای کسی تعیید نکردند..شما هم زندگیتون رو بکنید و هر وقت زمانش برسه خودش پیدا میشه. تلاش کنین همه هم و غمتون نشه این چون واقعا از جذابیت آدم به طرز چشمگیری کم می کنه.

اوه عزیزم البته منظورم اونایی بود که می گفتند دروغه هر کی بگه عشق هست و کسی عاشق یکی میشه  ...ی ...

بنظرم عشق وجود نداره چیزی که تو زندگی مهمه محبت و احترامه

بخدا من نه قیافم بده نه هیکلم. نه خانوادم. نه محل زندگیم. نه طرز لباس پوشیدنم. همشون اوکیه . ولی نمی ...

نه نه اصلا مساله اشکال نیست و خدا رو شکر شما خودتون هم متوجه شدین که ایراد و اشکالی ندارین...زمانش و فرد مناسبش هنوز در راهه. همین!   

زمانش رو که برای کسی تعیین نکردند..شما هم زندگیتون رو بکنید و هر وقت زمانش برسه خودش پیدا میشه. تلاش ...

ای بابا باز دیر متوجه شدم نتونستم ویرایش کنم. این "تعیین" بوده در واقع.