2777
2789
عنوان

عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 50 پست
فکر میکنی تاج گذاشتن رو سر ما ؟  یک نفر فقط عاشق آدم باشه اونهم درست حسابی باشه و نتیجه بده&nb ...

6 ساله. 6 ساله آرزومه یکی دوسم داشته باشه عاشقم باشه ولی تا حالا ک خبری نشده

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی دوستات همه ازدواج کردن و یه سریاشونم بچه دارح ولی تو تا حالا کسی عاشفت نشده .خیلی سخته

خب اونا سریع اقدام کردن، وگرنه تو جامعه امروز سن ازدواج هر روز داره میره بالاتر... 

توام هنوز فرصت داری بنظر من 

به قول مامانم میگه همه ی اینایی که شما بهشون میگین دوس پسر عشقشون واقعی نیس شما رو واسه تفریح و معذر ...

شما شنیدی. من دیدم 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
خیلیا گفتن عاشقتم خیلیا گریه کردن برام ادعای خودکشی کردن برام  ولی تهش رفتن هیچی موندنی نی ب خ ...

چون همش دروغه بچه بازیه هوسه عشق حرمت داره متاسفانه جوونای امروزی به اسم دوستی به لجن کشیدنش من خودم عشقو باور ندارم انقد دروغ شنیدم حتی دوست همجنسم ندارم چون همشون دنبال منافع خودشونن 

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭
اسی عزیزم کسیکه واقعا دوست داشته باشه برات حرمت قائل میشه زبونشو به دروغ کثیف نمیکنه و راه به راه نم ...

خب همونم نیومده تا حالا. همونم نداشتم

شما شنیدی. من دیدم 

خواهرم چیزایی که میبینی هم باور نکن همکلاسی من با یه پسره عشق و عاشقی داشت برای هم میمردن آخرش دختره با یه نفر دیگه ازدواج کرد😊

شاید اونقد شانت بالاست و خودتو دست هرکسی نمیسپاری که کسی جرات نمیکنه 

شاید اونقد شانت بالاست و خودتو دست هرکسی نمیسپاری که کسی جرات نمیکنه 

خب من تا حالا با کسی دوس نبودم. چون دوستیای الان 90 % شون رابطس. ممکنه بخاطر همینم باشه. ولی من میگم پس دوستام دوردبریام چجوری انقد عاشق پیشه داشتن و دارن؟

دروغ  میگن

دروغ نمیگن..واقعا بوده و هست...دختر خوشگل از لحاظ اندام تو مایه های مونیکا بلوچی تو دانشگاهتون نداشتین پسرها سرش دعوا کنن ؟ما که دیدیم به سال سوم نرسیده دیگه عقد کردند طرف رو از ترس که ازش بقاپنش.  

هر چی خدا بخواد همون میشه!     
خب من تا حالا با کسی دوس نبودم. چون دوستیای الان 90 % شون رابطس. ممکنه بخاطر همینم باشه. ولی من میگم ...

چون بیکارن🤣اصلا مگه همه چیز دوستی و عشقه ما دخترا باید هدف داشته باشیم گیرم یکیم ما رو بخواد خب که چی بشه ازدواج کنیم که چی والا 🤣اصلا نمیپسندم 😊

مطمئن باش تو دید نبودی یا شاید خودت نخواستی روابط اجتماعی بالاتر داشته باشی و گرنه واقعا داریم می بینیم همه عشق و عاشقیها هم ربط مستقیم به قیافه نداره...می بینیم طرف واقعا چندان زیبا نیست ولی بلده خوشگل آرایش  و رفتار کنه و همینا جذابش میکنه.

مطمئن باش تو دید نبودی یا شاید خودت نخواستی روابط اجتماعی بالاتر داشته باشی و گرنه واقعا داریم می بی ...

بنظرم هرکی رل نداره راحته چون نه خیانتی در کاره نه حسادتی همشم نگران نیس که نکنه عشقشو ازش بقاپن من سر کراشم با همه ی دوستام کات کردم🤣🤣🤣

بنظرم هرکی رل نداره راحته چون نه خیانتی در کاره نه حسادتی همشم نگران نیس که نکنه عشقشو ازش بقاپن من ...

آره به هر حال هر کس یه روشی داره و یه سری چیزها براش مهمتره و بر همون اساس برا زندگیش برنامه ریزی می کنه   

آره به هر حال هر کس یه روشی داره و یه سری چیزها براش مهمتره و بر همون اساس برا زندگیش برنامه ریزی می ...

والا بخدا زندگی مشترک ،رابطه مسئولیت داره