2777
2789
عنوان

مذهبی بودن ربطی به این مساله نداره...

| مشاهده متن کامل بحث + 9126 بازدید | 180 پست
از ظاهر نمیشه قضاوت کرد اصلا. و به نظر من انسانیت مهمه حالا به هر دین و مذهبی که می خواد باشه 

☺دقیقا مکملن از نظرم 

دین چیزیه که روح رو جلا میده 

و انسانیت آدمیت رو جلا میده همیشه اینو رو به خودم میگم چیزی اعتقاد دارم بهش 

و دوتا تکمیل میکنن همو😊🕊

نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد
من برعکس توام من چادریم  نماز و روزم به جا هست  اهل غیبت کردن نیستم نه بخاطر دین بلکه ب ...

من از رقص بیزارم 

نه بخاطر گناهش 

اصلا برام معنی نداره درآوردن حرکات موزون 

نه بلدم نه خوشم میاد😂

ولی تا دلت بخواد مهراب و رپ و یاس و این چیزا گوش میدم

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعنوان ی چادری حرفتو قبول دارم

👌🌺

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

مذهبی نیستم ینی چی؟  ینی امام حسین نه؟  مگه مذهب بده؟  من مانتویی هستم و از خدا می ...

شما دین رو فقط به سید الشهدا شناختین 

بهتره دوباره از اول شروع کنید تو این راه مخلوقمون سر منزل خیلی از چیز هاس 

امام حسین قیام کرد تا راه خدا رو زنده نگه داره

قیمه ها رو نریز تو ماستا عزیزم. مذهبی بودن مستلزم رعایت یه سری اصول و پایبند بودن به اونا هست وگرنه ...

همون که وقتی میفهمی امشب نیمه شعبانه و دلت برای یک صدم ثانیه پر میکشه برای دنیایی که امام زمان داره پس تو مذهبی هستی

خودت که میگه دلی دوسشون داری

خودت که دلت میگه حیدر فقط امیر المومنین 

نگو من مذهبی نیستم 

چرا ما ادما میترسیم بهمون بگن مذهبی؟ 

من با اینکه مذهبی نیستم یمدت چادر می‌پوشیدم، نمی‌دونم فازم چی بود هنوزم نمیدونم چرا واقعن 😂

خب فاز نمی خواد عزیزم. منم مذهبی نیستم ولی مردی مثلا بخواد حتی بدون منظور بهم زل بزنه چندشم میشه 😤

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

تو که انقدر قشنگ بلدی هم دوس نداری بهت بگن مذهبی؟  دلیلشو بهم میگی؟

من که مذهبی ام با افتخار ولی از اون جملت بدم اومد چون من اول همچی رو خدا بعد پیامبر و اهل بیت میبینم 

و برای منی که ساداتم و جدم سید الشهدا اس قطعا قطعا امام حسین و... خیلیییی مهمن خیلییی

ولی منظورم اینه که باید مبدا رو در نظر گرفت 

همون که وقتی میفهمی امشب نیمه شعبانه و دلت برای یک صدم ثانیه پر میکشه برای دنیایی که امام زمان داره ...

خب من اینجا نمی تونم خیلی بازش کنم. ولی خیلی در بند مذهبی بودن و اینا نیستم خیلی چیزا رو دلی قبول دارم. خیلی چیزا هم به خاطر عقاید خودم نه چون خدا گفته. مثلا ارتباط با نامحرم رو دوست ندارم چون معتقدم مردای مریض و سواستفاده گر زیادن. دروغ نمیگم چون معتقدم به اعتماد بقیه نباید خیانت کنم. خدا و ائمه هم دلی قبول دارم. به نظر من مذهبی بودن یعنی مطیع محض فرمان خدا بودن 

من از رقص بیزارم  نه بخاطر گناهش  اصلا برام معنی نداره درآوردن حرکات موزون  نه بلد ...

یجور هنره واسه تخلیه انرژی دیگه 😂

مهرابم اهنگاش یجوریه اوایلش ادم نمیتونه به اهنگاش گوش بده زیاد دپ هستن  ولی بعد یه مدت یجورایی انگار اهنگاش تسلی میدن بهت نمیدونم چجوری حسشو بیان کنم

انگار واقعا داره از ته دل تو فریاد میزنه 

شاید متنشم بی محتوا باشه ها ولی اون هیجانی  که بهت القا میکنه تو رو به ارامش میرسونه 

یاسم که از نظر من خدای رپ هس 

از همون اولش طرفدارش بودم 

نوع اهنگاش و محتواشون عالیه

شایدم چون قدیمی تره نسبت بهش ارادت دارم

من از رقص بیزارم  نه بخاطر گناهش  اصلا برام معنی نداره درآوردن حرکات موزون  نه بلد ...

ولی من عاشق رقصم 😅 خیلی به آدم انرژی میده 🥰

😐 اونایی که به شما اینو میگن دیگه حتما خودشون خشکه مقدسن عزیزم 

عکس خودته پروف؟ 

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 
من که مذهبی ام با افتخار ولی از اون جملت بدم اومد چون من اول همچی رو خدا بعد پیامبر و اهل بیت میبینم ...

خب هرکی برای امام حسین اشک بریزه و دلش پر بکشه برای کربلا در حقیقت دلش خدارو میخوا

امام علی یا هرکدوم از معصومین فرقی نداره

چون منشا اینا خداس

و منشا مذهبی بودن چیه؟ مثلا مذهب: شیعه پس من مذهبی هستم

یا

مذهب: هیچی پس من مذهبی نیستم 

یجور هنره واسه تخلیه انرژی دیگه 😂 مهرابم اهنگاش یجوریه اوایلش ادم نمیتونه به اهنگاش گوش بده زیاد د ...

رپ فقط اون که میگه خوبی؟ بدنیستم. ببینمت نه دنبال شر نیستم 😅 چقدر من سناریو سازی کردم تو ذهنم با این آهنگ 😂