2777
2789
عنوان

مذهبی بودن ربطی به این مساله نداره...

| مشاهده متن کامل بحث + 9125 بازدید | 180 پست
من چادری ام نماز میخونم روزه  گناهای زبانی خیلی کمه اهنگ شادم گوش نمیدم برقصم فقط تنها خلا ...

حس میکنن مذهبب بودن یعنی از سجاده بلند نشی شبو روزت فقط  دعا باشه 

حق اهنگ.گوش کردن نداری

حق شادی نداری

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

👏✔دقیقا حرفتون بجاست✔✔✔✔✔

ممنونم گل 🙏🌺

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

ولی مسخره ترین چیزی که من شنیدم در مورد مذهبی بودن 

تو مدرسه داشتم میگفتم اره تولدم فلان و بهمان بود

یکی گفت تو که مذهبی هستی چطوری روت میشه تولد بگیری 😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
😐 اونایی که به شما اینو میگن دیگه حتما خودشون خشکه مقدسن عزیزم 

دقیقا😟خود روحانیم منعی نکردن 

گفتن فقط مجاز باشه و گناه آلود نباشه(حرفای رکیک یا شهوت بر انگیز و...)مگه نه مجازه

نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد
دقیقا  مردم بجای اینکه دنبال دین و مذهب توی حرف ها و جمال مخلوقشون باشن دنبال دین و مذهب تو لب ...

از ظاهر نمیشه قضاوت کرد اصلا. و به نظر من انسانیت مهمه حالا به هر دین و مذهبی که می خواد باشه 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

همون قبلی هاشو  

من برعکس توام

من چادریم 

نماز و روزم به جا هست 

اهل غیبت کردن نیستم نه بخاطر دین بلکه به این دلیل که از همون اولش بقیه واسم اهمیتی نداشتن که بخام پشت سرشون حرف بزنم 

حدالامکان دروغ نمیگم چون معتقدم ادمی که دروغ میگه شجاعت اینکه شرایط خودشو واسه کسی توضیح بده یا یه مسئله رو مدیریت کنه نداره 

ولی خب هر چی اهنگ دم دستم برسه گوش میدم از بندری بگیر تا اهنگای انریکه😐

یکی دو بار حین لرزوندن با اهنگای بندری رویت شدم الان میگن تو مومن نیستی وگرنه با همچین اهنگایی نمیرقصیدی🤣🤣🤣

ولی مسخره ترین چیزی که من شنیدم در مورد مذهبی بودن  تو مدرسه داشتم میگفتم اره تولدم فلان و بهم ...

🗿من بودم میگفتم همونطور که تو میگیری منم میگیرم بعدشم یه به توچه میگفتم 

از آدمای خشک مقدس بدم میاد 

مومن باید با مردم بجوشه و خندون باشه و شاد باشه کجا منع شادی و.. کرده اسلام

نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد
من برعکس توام من چادریم  نماز و روزم به جا هست  اهل غیبت کردن نیستم نه بخاطر دین بلکه ب ...

😂😂😂

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 
مذهبی نیستم ینی چی؟  ینی امام حسین نه؟  مگه مذهب بده؟  من مانتویی هستم و از خدا می ...

قیمه ها رو نریز تو ماستا عزیزم. مذهبی بودن مستلزم رعایت یه سری اصول و پایبند بودن به اونا هست وگرنه ما شیعه هستیم و خیلی چیزا رو دلی قبول داریم 

من با اینکه مذهبی نیستم یمدت چادر می‌پوشیدم، نمی‌دونم فازم چی بود هنوزم نمیدونم چرا واقعن 😂

با خود مدارا کن، تو جز خویشتن کسی را نداری 🍂 وقتی که احساس تنهایی میکنید و به تنگ آمده اید احتمال آنکه انتخاب های ضعیف تری بکنید بالا میرود؛ استیصال برای دوست داشتن آدم را به کجا که نمیکشاند! با شکم خالی به خرید نروید چون هر غذای ناسالمی را انتخاب خواهید کرد.

من بر عکسم .

آدم معتقدی هستم ولی ظاهرم اصلا نشون نمیده😅

حتی با اینکه معمولا لباس های پوشیده میپوشم ولی کسی  ببینتم فکرش رو هم نمیکنه به یه سری چیزا انقدر معتقد باشم.

از خلوتی راه سعادت نهراسید ...(نهج البلاغه . خطبه ی ۲۰۱) یا صاحب الزمان ....

خب طرف چی کار کرده که دختره بهش پریده؟

من خودم یه بار به یکی پریدم گیر داد به چادر و اعتقاداتم.

موضوع سر این بود که طرف بچشو عمدا سقط کرده بود و بعدشم با افتخار اومده بود توی تاپیک اعلام کرده بود.

باید نازش میکردم؟ زده یه انسانو کشته و با حرفاش داره عادی سازی میکنه این مسئله رو؟

با درد بساز ، چون دوای تو منم ... در کس منگر که آشنای تو منم