2777
2789

یه تاپیک دیدم اول شب که استارترش میگفت نی نی یار منو قطع کاربری کن یه کاربر مذهبی بهم توهین کرده و دیگه بدم میاد از دین و مذهب و... بعد من رفتم تو تاپیکای اون طرف نگاه کردم دیدم اصلا مذهبی نیست فقط گفته چادریم. به ذهنم رسید که این تاپیک رو بزنم که لطفا فکر نکنید هر چادری ای مذهبی و مومن هست که بعد هر رفتاری از اون طرف سر زد به چشم دین و مذهب ببینید. چادر هم یه نوع سلیقه و پوشش هست که ممکنه یه فردی اصلا مذهبی نباشه و به هزار و یک دلیل دیگه انتخابش کرده. مثلا یکی ممکنه مثل من ضد مرد باشه 😂 و برای اینکه مردی جرات نکنه نگاه بدی بهش داشته باشه چادر بپوشه. یکی ممکنه احساس امنیت بیشتری با چادر میکنه. یکی ممکنه اجبار خانواده یا شرایط و جو باشه و... به نظر من چادر و مذهبی بودن ربطی به هم نداره همونطور که در آقایون ریش و مذهبی بودن ربطی نداره 😅

شما هم اگه نظری دارین بدون توهین و با رعایت احترام لطفا بیان کنید 🌺🙏

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چادری ام

نماز میخونم

روزه 

گناهای زبانی خیلی کمه

اهنگ شادم گوش نمیدم برقصم

فقط تنها خلافم گوش دادن اهنگای مهرابه

هرکی اینو میفهمه میگه مگه تو مذهبی نیستی! 

/:

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 
مهراب مگه اهنگ جدید میده بیرون ؟

همون قبلی هاشو 

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 
ضد مرد بودن هم خوب نیست

فعلا که برای من بد نبوده عزیزم 😅

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

نمی دونم چرا مردم دنبال بهونه ن از دین بیزار بشن😐

والا با این نوناشون 😅

من چادری ام نماز میخونم روزه  گناهای زبانی خیلی کمه اهنگ شادم گوش نمیدم برقصم فقط تنها خلا ...

😐 اونایی که به شما اینو میگن دیگه حتما خودشون خشکه مقدسن عزیزم 

من چادری ام نماز میخونم روزه  گناهای زبانی خیلی کمه اهنگ شادم گوش نمیدم برقصم فقط تنها خلا ...

آهنگ شاد مجاز و آهنگی که باعث شهوت اینجور چیزت نباشه حرام نیست 

منم صرفا مذهبیم و محجبه 

نماز و روزه ام بجاس 

گناهای زبانمم کمه 

اما آهنگ گوش کرد واقعا بد نیست وقتی مجاز باشه

نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد