2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وای من تازه الان به ساعت نگاه کردم 

کی ساعت یک شد😳🙀

برای عاقبت بخیریم دعا میکنید+ کنکورم (حتی یه صلوات)。◕‿◕。ای کاش یه روزی منم همه آرزوهام براورده بشه.. رنگ خوشبختی رو بببینم، خسته شدم از این اوضاع، از این همه تنهایی و بی کسی ..‌‌. امیدم به آینده ست 🙂💛 برام دعا کنید
چ روز گندی بود..چ زود شب شد..

همین

برای عاقبت بخیریم دعا میکنید+ کنکورم (حتی یه صلوات)。◕‿◕。ای کاش یه روزی منم همه آرزوهام براورده بشه.. رنگ خوشبختی رو بببینم، خسته شدم از این اوضاع، از این همه تنهایی و بی کسی ..‌‌. امیدم به آینده ست 🙂💛 برام دعا کنید
شما بالاخره تکلیفت مشخص شد که رفتی خونه مادربزرگت چ کنی؟

تا حدودی 🙂 چی بگم آخه من...

چ شرایط سختی..اتشالا بعد دیدن نتایج کنکورت از خنده و خوشحالی بشاشی تو شلوارت😂😂😘😘😘

😅😅😅😅یعنی میرسه اون روز

2790
2823
2791
2779
2792