2821
2789
عنوان

ازمون

56 بازدید | 10 پست

سلام لطفا جواب بدید مهمه🥺 کسی نمیدونه چطوری میتونم به درصد پنجاه به بالای اختصاصیا برسم تو ازمون ها؟!و اینکه چجوری زمان ذخیره کنم برای تست زدن روزانه بالای دویست تا؟!من اصلا نمیتونم زمان داشته باشم واسه تست نهایتن صدتا میزنم اخه هنوز تو یادگیری هستم..

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

به نظرت الان باید جواب این سوالات رو یاد بگیری؟ 

ببخشید من ازتون کمک خواستم نه اینکه دادگاه برگزار کنید بگید چرا من الان دارم به این چیزا فکر میکنم!!!!!

ببخشید من ازتون کمک خواستم نه اینکه دادگاه برگزار کنید بگید چرا من الان دارم به این چیزا فکر میکنم!! ...

دادگاه نیست واقعیته. تو دلت میخواد شعبده یادت بدیم بری قبول بشی؟ 

دادگاه نیست واقعیته. تو دلت میخواد شعبده یادت بدیم بری قبول بشی؟ 

به نظرم شما بکم اطلاعاتتو ببر بالا بعد بیا نظر بده و اینطوری به کسی که کنکوری هست و به اندازه کافی خستس بی انگیزش نکن!

به نظرم شما بکم اطلاعاتتو ببر بالا بعد بیا نظر بده و اینطوری به کسی که کنکوری هست و به اندازه کافی خ ...

من خودم کارشناسی حسابداری و ارشد مهندسی شیمی دارم نمیخوام بهت چیزی بگم که از واقعیت دوره. من قصدم ناامید کردنت نیست و فاز منفی هم نمیدم، قبل شروع به خوندن باید در مورد این چیزا اطلاعات بدست بیاری. جواب این سوال تو اینه که تو چقدر تلاش کردی و چقدر مهارت بدست اوردی. 

من خودم کارشناسی حسابداری و ارشد مهندسی شیمی دارم نمیخوام بهت چیزی بگم که از واقعیت دوره. من قصدم نا ...

عزیزم هرچی هستی موفق باشی اما من لزومی نمیبینم بهت بگم چرا الان به فکرشم!!به هرحال هرکسی مشکلاتی داره شما به جای این حرفا راهنمایی میکردی بهتر بود باز ممنون