2777
2789
عنوان

سقوط کرد 😭😔

| مشاهده متن کامل بحث + 7230 بازدید | 210 پست
دقیقااا فامیل مام خلبان بود .هین اموزش سقوط کرد .شهید شد .خبرش همه جا پخش شد

روحش شاد

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
عزیزم خب بالاخره هر هواپیمایی سقوط کنه ی خبری باید تو کشورم بپیچه مگه ن؟! تصادف جاده ایشم میگن هواپ ...

اون دفعه هم سرهنگ محمدی مرد 

هیچی تو اخبار نزدن 

مردم خودشون بخش کردن دلیل نمیشه بگین گفته های من دورغه

هر کجای این کره خاکی باشی خدا هواتو داره :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید باور نکرده خواسته یه جوری اینجوری مچ استارترو بگیره و ازش حقوقشو سوال کرده که رسوا شه والا من ...

آره من همون استارترم کاربری سوم هم دارم نمی‌دونستی؟😂

چه‌قدر قضاوت کردن راحت شده براتون هرچیزی به ذهنتون می‌رسه می‌نویسین فقط به‌خاطر این‌که گفتم نمی‌خوام مثل شماها همیشه بدبین باشم.

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆
روحش شاد

ممنون❤

من خویشاوند هر انسانی هستم که خنجری در آستین پنهان نمی‌کند. نه ابرو درهم می‌کشد ...نه لبخندش ترفند تجاوز به حق نان و سایه‌بان دیگران است. نه ایرانی را به غیرایرانی ترجیح می‌دهم نه ایرانی را به ایرانی. من یک لر ِ بلوچ ِ کردِ فارسم، یک فارس‌زبان ترک، یک افریقایی اروپایی استرالیایی امریکایی ِ آسیایی‌ام، یک سیاه‌پوستِ زردپوستِ سرخ‌پوستِ سفیدم که نه تنها با خودم و دیگران کمترین مشکلی ندارم بلکه بدون حضور دیگران وحشت مرگ را زیر پوستم احساس می‌کنم. من انسانی هستم میان انسان‌های دیگر بر سیارهٔ مقدس زمین، که بدون حضور دیگران معنایی ندارم. ترجیح می‌دهم شعر شیپور باشد،ن لالایی
اون دفعه هم سرهنگ محمدی مرد  هیچی تو اخبار نزدن  مردم خودشون بخش کردن دلیل نمیشه بگین گف ...

چرا گفته هات دروغه 

هواپیما سقوط کرده پراید که تصادف نکرده، اون حالش بده اینم چیزیش نیست، دروغ محض 

💔💔 خدایا خدایا، خدایا توی دنیای بزرگت پوسیدیم که، میخواستیم مثل این روزو نبینیم که دیدیم که، ناز این، بلای اون، حسرت دل، عذاب عالم، هرچی باید همه حسرت بکشن ماکشیدیم که 😭
آره من همون استارترم کاربری سوم هم دارم نمی‌دونستی؟😂 چه‌قدر قضاوت کردن راحت شده براتون هرچیزی به ذ ...

حرف بنداز زمین صاحبش برمیداره د من اگه میخواستم ک ریپلایت میکردم برو خانومی  سعی کن دروغ باور نکنی تا قضاوت نشی😉😉

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
منم با این حرفت موافقم نفر اول هرکامنتی بزاره بقیه دنباله رو هستن اما آخه استارتر داره میگه شوهرم خل ...

ن خنده دار نبوده برای من نبوده یه سوال بود از استارتر پرسیدم سوال بعیدی نپرسیدم بی احترامی نکردم 

اون دفعه هم سرهنگ محمدی مرد  هیچی تو اخبار نزدن  مردم خودشون بخش کردن دلیل نمیشه بگین گف ...

سرهنگ محمدی کیه بچه؟

خواب اینجوریه که میبینی یهو وسط جاده شمال با مایکل جکسون و نانسی عجرم سوار پرایدی دارید قلیون میکشید و هایده گوش میدید و اینا همش خیلی طبیعیه واست و اصلا واست سوال نیس که چرا باید مایکل جکسون شلوار کوردی بابامو پوشیده باشه👀🦉
سرهنگ محمدی کیه بچه؟

😂😂😂امضات خیلی خوبه

💔💔 خدایا خدایا، خدایا توی دنیای بزرگت پوسیدیم که، میخواستیم مثل این روزو نبینیم که دیدیم که، ناز این، بلای اون، حسرت دل، عذاب عالم، هرچی باید همه حسرت بکشن ماکشیدیم که 😭
نگفتی اسم هواپیمای جنگی چیبود؟

پراید مدل ۸۳

من خویشاوند هر انسانی هستم که خنجری در آستین پنهان نمی‌کند. نه ابرو درهم می‌کشد ...نه لبخندش ترفند تجاوز به حق نان و سایه‌بان دیگران است. نه ایرانی را به غیرایرانی ترجیح می‌دهم نه ایرانی را به ایرانی. من یک لر ِ بلوچ ِ کردِ فارسم، یک فارس‌زبان ترک، یک افریقایی اروپایی استرالیایی امریکایی ِ آسیایی‌ام، یک سیاه‌پوستِ زردپوستِ سرخ‌پوستِ سفیدم که نه تنها با خودم و دیگران کمترین مشکلی ندارم بلکه بدون حضور دیگران وحشت مرگ را زیر پوستم احساس می‌کنم. من انسانی هستم میان انسان‌های دیگر بر سیارهٔ مقدس زمین، که بدون حضور دیگران معنایی ندارم. ترجیح می‌دهم شعر شیپور باشد،ن لالایی
حرف بنداز زمین صاحبش برمیداره د من اگه میخواستم ک ریپلایت میکردم برو خانومی  سعی کن دروغ باور ن ...

حرف بنداز زمین صاحبش برمی‌داره؟کاملا مشخص بود منظورت من بودم ، یکم فرهنگ خوب چیزیه واقعا اگر تونستی ثابت کنی که حتی یک وجه تشابه بین من و استارتر وجود داره بهت قول می‌دم صدتا تاپیک بزنم و از تو و کل سایت معذرت خواهی کنم همچنین از نی نی یار بخوام قطع کاربریم کنه ولی نامرد عالمی اگه نتونی پیدا کنی.

تو هم انقدر حرف چرند نزن تا حداقل نفرین پشت سرت نباشه

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆