ننوشتن چون نردنشون هواپیما معلوم نیست هواپیما چش بوده
معلوم هم نباشه مینوسه فعلا دلیل این سقوط معلوم نیس
تو رویاهات شوهر خلبان داری امیدوارم تو واقعیت بتونی برسی
فقط زیاد با هواپیما نپر که یه وقت تو هم سقوط میکنی
متوهم😂
خواب اینجوریه که میبینی یهو وسط جاده شمال با مایکل جکسون و نانسی عجرم سوار پرایدی دارید قلیون میکشید و هایده گوش میدید و اینا همش خیلی طبیعیه واست و اصلا واست سوال نیس که چرا باید مایکل جکسون شلوار کوردی بابامو پوشیده باشه👀🦉
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیر همچین چیزی نیست همیشه اینطور نیست که اینجوری بشه اینم مثل قتل های ناموسیه مثلا میبینیم یه موض ...
هواپیمای جنگی مگه میشه ارزش خبر گزاری نداشته باشه
حتی هواپیمای اموزشی هم میان در موردش میگن
بعدش خلبان جنگی ریجک میکنه و خارج میشه
نمیمونه اون تو که
جنگ ندالیم کههههه
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
خواب اینجوریه که میبینی یهو وسط جاده شمال با مایکل جکسون و نانسی عجرم سوار پرایدی دارید قلیون میکشید و هایده گوش میدید و اینا همش خیلی طبیعیه واست و اصلا واست سوال نیس که چرا باید مایکل جکسون شلوار کوردی بابامو پوشیده باشه👀🦉
هواپیمای جنگی مگه میشه ارزش خبر گزاری نداشته باشه حتی هواپیمای اموزشی هم میان در موردش میگن&n ...
شاید استارتر داره جو میده یه نقص فنی باشه میگه سقوط کرده چرا بعضیا میخوان بگن خیلی سرسختن و چیزی رو باور نمیکنن درصورتی که اگه یه تاپیک خواهرشوهری مادرشوهری باشه حتی اگه استارتر چرت و پرت هم بگه راحت باور میکنن؟
الان که این امضام رو مینویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و بهشدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که میدونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر میکنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمیشم و میدونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆
تو ایننی نی سایت کافیه یه نفر ریپلای مخالف بزنه بقیه تند تند دنبالش ریپمیزنند و بلعکس اگه ریپلای ...
منم با این حرفت موافقم نفر اول هرکامنتی بزاره بقیه دنباله رو هستن اما آخه استارتر داره میگه شوهرم خلبانه سقوط کرده طرف میگه حقوقش چقدره؟خودت خندت نگرفت؟
هواپیمای جنگی مگه میشه ارزش خبر گزاری نداشته باشه حتی هواپیمای اموزشی هم میان در موردش میگن&n ...
دقیقااا فامیل مام خلبان بود .حین اموزش سقوط کرد .شهید شد .خبرش همه جا پخش شد..تازه سال ۹۳ ک اینقدر اینترنت و شبکه های مجازی زیاد نبود
من خویشاوند هر انسانی هستم که خنجری در آستین پنهان نمیکند. نه ابرو درهم میکشد ...نه لبخندش ترفند تجاوز به حق نان و سایهبان دیگران است. نه ایرانی را به غیرایرانی ترجیح میدهم نه ایرانی را به ایرانی. من یک لر ِ بلوچ ِ کردِ فارسم، یک فارسزبان ترک، یک افریقایی اروپایی استرالیایی امریکایی ِ آسیاییام، یک سیاهپوستِ زردپوستِ سرخپوستِ سفیدم که نه تنها با خودم و دیگران کمترین مشکلی ندارم بلکه بدون حضور دیگران وحشت مرگ را زیر پوستم احساس میکنم. من انسانی هستم میان انسانهای دیگر بر سیارهٔ مقدس زمین، که بدون حضور دیگران معنایی ندارم. ترجیح میدهم شعر شیپور باشد،ن لالایی
شاید استارتر داره جو میده یه نقص فنی باشه میگه سقوط کرده چرا بعضیا میخوان بگن خیلی سرسختن و چیزی ر ...
اونا رو ادم میگه امکانش هست 😅حالا خدا رو شکر که سقوط یواشی بوده و حال خلبان و بقیه خوب بوده
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......