2777
2789
عنوان

واقعا نمیخواید به این کاربر چیزی بگید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 50 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره  دیدم  نکنه باید ساکت بشینم وقتی یه تاپیک زده توهین کرده ندید گرفتم وقتی کاری به کار ...

همون موقع گزارش میزدی

الان اگه بنا به قطع باشه همه رو قطع میکنه ، بیخیال باش

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

تو بهش گفتی سرت تو ماتحت بقیس😂😐 ارااااام بپا خودت تعلیق نشی

خودم میدونم چی گفتم در برابر توهین های اون هیچه 

اصلا هم ناراحت نیستم برای اینکه جواب این همه توهین رو دادم تعلیق شم

فقط طلاق

بخاطر اینکه حقیقت بود فاطی خانم.

این که این کاربر بی تربیت و بی شعوره و به اون و من توهین کرده وقتی کاریش نداشتم سکوت کردم در برابر تاپیکش هم حقیقته 

اینکه بیماریم ازش سواستفاده میکنه که تحقیرم کنه حقیقته

فقط طلاق

تو دیگه چرا؟

من چی چرا 

من تازه رسیدم نمیدونم جریان چیه   

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡
خودم میدونم چی گفتم در برابر توهین های اون هیچه  اصلا هم ناراحت نیستم برای اینکه جواب این همه ...

خوب دیگه چی میخای یه چی گفت توعم گفتی مساوی شدید در حق کسی بدی نشده این وسط هردو به هم توهین کردید اگه بنا به تعلیق شدن باشه خودتونم به خاطر توهینا باید تعلیق بشید🤷🏻‍♀️