2777
2789
عنوان

چقد این عکس حقیقتو میگه بخدا👌😑+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 32 پست

ببین بستگی داره راجع به کی باشه. یعنی هم درسته هم غلط. فقط بستگی به شخص داره. گاها ما بر اثر سوتفاهم یا سو ظن با کسی در افتادیم. من هرگز فکر نمیکردم یکی از دشمنای خانوادگیمون آدم خوبی باشه اما مشکل از خانواده خودم باشه. یا فلان مشکل آنچنان بزرگ نبوده اما بخاطر اغراقای کلامی و انگیزه های شخصی خواهرم به یه دشمنی بزرگ تبدیل شده متاسفانه رابطه ها هم بهم خورده...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی جان چقد امضات قشنگه ☺  کاش همه اینو به بچه هاشون یاد بدن 🙄

ممنون عزیزم 😍❤🙏

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

ازین قبیل عکسا اگه داری بفرست شدید نیاز دارم 

کاش خدا خودش چراغ راهت روشن کنه وقتی داری واسم دعا میکنی که خونم زودتر درست بشه ازین خرابه برم اونجای دارم خونه درست میکنم وسط بیابون اما مهم نیست مهم اینه که دیواراش نشست نکرده چاهش ریزش نکرده دیواراش ترک ندارن باغچه ش مملو از عقرب عنکبوت نیست مهمتر از همه مال خودمونه خود خودمون 😭😭
ببین بستگی داره راجع به کی باشه. یعنی هم درسته هم غلط. فقط بستگی به شخص داره. گاها ما بر اثر سوتفاهم ...

من با هر کی قهرم آشتی نکردم اولیش خواهرم و مادرشوهرم

چون اینجوری زندگیم خیلی ارومتره اعصاب و روانم آرومه بخدا

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

ازین قبیل عکسا اگه داری بفرست شدید نیاز دارم 

😂😂😂😂😂😂😂 نمیدونم چرا از حرف شدید خندم گرف ببخشید

هروز حسودیا بیشتر میشه رقابتا بیشتر میشه همه چی داره روبه زشتی میره دیگه هیچکس از دیدن کسی خوشحال نی ...

تکنولوژی یکی از عاملای اصلیشه. وقتی بخوایم همه چی رو داشته باشیم همین میشه

روز بروز خوشبختر میشن تقاص کجا بود

یجا پس میدن مطمن باش 

😂😂😂😂😂😂😂 نمیدونم چرا از حرف شدید خندم گرف ببخشید

خواهش میکنم عزیزم همیشه بخندی ولی من شدید نیاز دارم😬😬😬

کاش خدا خودش چراغ راهت روشن کنه وقتی داری واسم دعا میکنی که خونم زودتر درست بشه ازین خرابه برم اونجای دارم خونه درست میکنم وسط بیابون اما مهم نیست مهم اینه که دیواراش نشست نکرده چاهش ریزش نکرده دیواراش ترک ندارن باغچه ش مملو از عقرب عنکبوت نیست مهمتر از همه مال خودمونه خود خودمون 😭😭
من با هر کی قهرم آشتی نکردم اولیش خواهرم و مادرشوهرم چون اینجوری زندگیم خیلی ارومتره اعصاب و روانم ...

خب اگر واقعا همچین تاثیری داره خوبکردی. فقط یادت باشه اصلا بهشون به کاراشون فکر نکنی وگرنه بمرور فشار روانی شدیدی بهت میاد. هر وقت هم دلت یدفه تنگ شد گفتی نه برگردم آشتی کنم خواهرم یا مثلا فلانمه. بگو خواهرمه درست اما اینجوری به نفعِ هردومونه زندگیم خیلی آرومتره و حتی میتونی یادآوری کنی اون چیزای تلخو برا خودت اما فقط واسه همون لحظات که جلوگیری کنه از آشتی کردنت.

خواهش میکنم عزیزم همیشه بخندی ولی من شدید نیاز دارم😬😬😬

چشم داخل اینستا ببینم حتما همینجا ریپلای میکنم میفرستم

چشم داخل اینستا ببینم حتما همینجا ریپلای میکنم میفرستم

فداتم 💞💞💞💞😍😍😘😘😘😘

نه اتفاقا من هرچی دیدم نابود شدن. اگر دارن خوشبخت تر میشن لابد کلا اونا مقصر نیستن ما اشتباهی فکر می ...

اره استباه میکنیم اخه خریم حالیمون نیست..طرف دلمونو میشکنه  ب ریشمونم داره میخنده...الانم درحال اروپا گردیه..پسره اشغال قشنگ تو چت منو دست انداحت الانم نصف پیجاش ارز دیجیتال بورسای جهانیه..عکس پروفش جوونتر شده..کثافت لجن ازم‌خوشس نیومد منو ب خودش وابسته کرد بعدم حرفای ناجور زد.ادم بود همون اول بلاک مبکرد..کثافت حرومزاده..نکه راه ب راه بگه ....شر نگو..متو برا خندبدن میحواست..بره زیر تریلی تیکه تبکه بشه