2777
2789
عنوان

چقد این عکس حقیقتو میگه بخدا👌😑+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 32 پست
اره استباه میکنیم اخه خریم حالیمون نیست..طرف دلمونو میشکنه  ب ریشمونم داره میخنده...الانم درحال ...

ببین اگر من به خواهرم این حرفو بزنم صدها دلیل از بدی طرف میاره اما من دقیقا تو اون قضیه بودم و میدونم خواهرم مقصره. قضیه هم مثلِ قضیه شما نبود خیلی بدتر بود و شخص مقابل مرد نیست اصلا. 

این صحبتی که شما میکنید هم خب تا کی کینه و نفرت؟ قطعا بخودتون آسیب میزنه. بقول خودتون اونکه روزبروز جوون تر میشه من چرا  حرص بخورم. نفرینتم کردی خدا حالشو میگیری مطمئن باشید. بعدشم مگه هر کی عکس شاد میزاره و هرروز پولدارتر میشه یعنی خوشبخت تر شده. خوشبختی یچیز درونیه. طرف میلیاردره اما آنقدر به دوستش که ریال تو جیبش نیست بخاطر فلان چیز حسودی میکنه که نگو. از درون ویرانه. من اینچیزا رو دیدم که میگم.

من روانشناسی خوندم اگر مایل بودین تا برای خوب شدنِ حالتون جوریکه حتی یادِ این پسر نیفتین انقدر که خوشبخت و پر از آرامشید تا راه حل بدم

ببین اگر من به خواهرم این حرفو بزنم صدها دلیل از بدی طرف میاره اما من دقیقا تو اون قضیه بودم و میدون ...

ن این از درونم شاده..چون ازون بیخیالاس‌‌...شخصیتش مثل هومن سیدی تو سریال گیسوعه..اگخ دیده باشی..ی عوضیه بیرحم و بیخیال

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با هر کی قهرم آشتی نکردم اولیش خواهرم و مادرشوهرم چون اینجوری زندگیم خیلی ارومتره اعصاب و روانم ...

منم دلم نمی خاد با خانواده شوهرم دوباره رفت وآمد کنم ولی اونا به هر طریقی که شده سعی دارند دوباره راه پاشون رو به زندگی من باز کنند شوهرمم هنوزم دوستشون داره در حالی که خیلی بهش بد کردند واقعا در مونده شدم این عکس واقعیت می گه سال نو می شه آدمای عوضی که سال به سال عوضی تر می شن نمی دونم چرا خانواده شوهرم ول کن ما نیستند تازه چند ساله دارم نفس می کشم خودم به خدا سپردم تا حالا هم خودش درست کرده از این به بعد هم توکل به خودش کردم

زندگی یک بازیه ومن برای برد بازی می کنم ....