2777
2789
عنوان

سبزه عید

| مشاهده متن کامل بحث + 18664 بازدید | 439 پست
دوستان گل لطفاحالاک پربازدیدشده یه صلوات ب نیت حاجت رواییم بفرستید خیرببینیدالهی

انشالله عزیزم به همه ارزوهات برسی

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

😭

غم نبینی اجی هیچ وقت

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😦😦😦چه بدسانسی خدارحمتشون کنه

رفتگانت اجی بابام میگه بابا بخاطر دخترت پهن کن اما 😭دلم نمیاد

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
غم نبینی اجی هیچ وقت

پسرعمویه منم چهارسال پیش تصادف کردو فوت شد خیلی یال بدی بود 

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

رفتگانت اجی بابام میگه بابا بخاطر دخترت پهن کن اما 😭دلم نمیاد

درست میگه دخترت دوق و شوق داره 

پسرعمویه منم چهارسال پیش تصادف کردو فوت شد خیلی یال بدی بود 

خدا رحمتشون کنه مال من هنوز عقد بودن اما حامله بود خونشون رو چیدن کاراشون رو کردن تو جاده اهواز رفته بودن زیر ۱۸چرخ سراشون رفته بود عمم دیوونه شد چون همین ی پسر رو داشت مخصوصا چون باردار بود عروسش الان عمم شده ی جنازه مخصوصا چون جدا خاکشون کردن دختر رو شهر خودش سر هم شهر خودش این داره دیوونه می‌کنه عمم رو خونه رو داد با تمام وسیله ب ی عروس دوماد که بخاطر نداری نمیتونستن برن سرزندگی حتی سند خونم نصفش رو زد بنام عروس نصفش هم برا دوماد

درست میگه دخترت دوق و شوق داره 

اره خیلی فقط براش ماهی میخرم میشینه با اون بازی می‌کنه 😔

خدا رحمتشون کنه مال من هنوز عقد بودن اما حامله بود خونشون رو چیدن کاراشون رو کردن تو جاده اهواز رفته ...

چه کارخوبی کرده عزیزم 

عمویه منم یه پر داشت توعقد بود خانومشم باردار ولی خانومش بعد فوت پسر عموم بچه رو سقط کرد و رفت ازدواج کرد

اره خیلی فقط براش ماهی میخرم میشینه با اون بازی می‌کنه 😔

۰😳😦

باشه عزیزم  البته خیلی قشنگتر بود الان بی‌حال شده یادم رفت بهش آب بدم

خیلی هزار ماشاالله خوشگل شده. زنده باشه سال بعد سبزه نارنج میزارم

دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹
مبارکت باشه❤

سپاس گذارم 🥰

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

خیلی هزار ماشاالله خوشگل شده. زنده باشه سال بعد سبزه نارنج میزارم

ممنونم عزیزم همیشه زنده و سلامت باشی و سال خوبی داشته باشی 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

تو آب جوونه نمیزنه  اول باید بذاری تو آب یه روز خیس بخوره بعد تو خاک کنار هم بچینشون نزدیک هم ...

ممنون عزیزم

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم