نگارmah مدیر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 عنوان سبزه عید | مشاهده متن کامل بحث + 18664 بازدید | 439 پست سبزه کاشتم وسطاش درنیومده😐چیکارکنمشماسبزه چی گذاشتین؟یاخریدین؟ آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...) 1400/12/26 | 09:13 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 این اتفاق قبلا واسم افتاده بود برای همین گفتم لایه که ضخیم بریزی هوا نمیخورن رشد نمیکنند منداب و شاه ... نه یه لایه هستش اونم چسبیده به پارچه آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 اینا تخم هندونه است؟ گفت کدویه آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
آدامـســـبـادکـنـکـی عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 5410 یه لایه فقط ربختم که اونم به پارچه چسبیوه اگه یه لایه هست که بزار آفتاب شاید درست شد مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 اگه یه لایه هست که بزار آفتاب شاید درست شد برعکس افتاب هم نیست ابریه آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
آدامـســـبـادکـنـکـی عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 5410 نه یه لایه هستش اونم چسبیده به پارچه یه پاکت بردار چندتا سوراخ کن بکش روشحالت گلخانه ای میشه رشدش بهتر میشهفقط به دانه ها نچسبه مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 یه پاکت بردار چندتا سوراخ کن بکش روش حالت گلخانه ای میشه رشدش بهتر میشه فقط به دانه ها نچسبه پاکت ازکجابیارم اخه آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
آدامـســـبـادکـنـکـی عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 5410 پاکت ازکجابیارم اخه پاکت پلاستیک منظورمهپاکت فریزر پاکت میوه مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂
همااا عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 6526 سلام....استاااتر لطفا منو راهنمایی کن.من دیروز صبح تا حالا تخم شربتی با را خیس کردم.ولی جوانه ای نزد.الان گذاشتم لای پاره تو ظرف در دار کنار بخاری.چکار کنم جوانه بزنه؟ممکنه چون با اب زیاد خیسوندم بخاطر این جوانه نزده؟
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 پاکت پلاستیک منظورمه پاکت فریزر پاکت میوه اهان برای جوونه زدن همون اول که کاشتمشون روشون کشیدم وقتی قشنگسبز شدنبرداشتم الان دویا سه ردزه پلاستیک نکشیدم روشون آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 سلام....استاااتر لطفا منو راهنمایی کن. من دیروز صبح تا حالا تخم شربتی با را خیس کردم. ولی جوانه ای ... 😐چهار یا ۵ ساعت خیس بخوره وگرنه آب برمیداره خراب میشه آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
amitiiiiiiiis عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 5569 خودم انداختم خیلی پر شده دیگه از بقلاش زده بیرون خدایا شکرت بخاطر بچه سالمم🌹🙏🏻❤️
دنیاجان عضویت: 1397/04/27 تعداد پست: 8064 ن من کاشتم اوکیه 😍 مبارکت باشه❤ دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔