2821
2789
تخم شاهی 😂 نه کامل نمی نوانم گلدونش خیلی مزخرفه باید عوض کنم 😂😂😂

ای جانم خیلی خوشکله برگاش و ایده جالبی شده ببین نوار سبز برو بخر یا طلایی رنگ  دور چوب باند پیچی کن خوشکل میشه

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خالمم ماش گداشت گندید😂

من ماش گذاشتم جوونه زدع ک 😍

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

چرا واقعا؟خواهرم و یکی از دوستامم ماش گذاشتن گندید

ن من کاشتم اوکیه 😍

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

ای جانمم 

تخم شربتی و خاکشیرم کاشتم 😍😍

قشنگ‌میشن‌منم تخم شربتی کاشتم

ارههه فقط نور خونم کافی نیس از پشت پنجره غیر مستقیم میتابه

بنظرت ببرم بالا بذارم رو پاگزد

ارههه فقط نور خونم کافی نیس از پشت پنجره غیر مستقیم میتابه بنظرت ببرم بالا بذارم رو پاگزد

نه نور مستقیم میسوزونه

﮼من متولدهزاروسیصدو هرلحظه خندیدنشم♥️ ֶ֢‎‎‎‎🫂🤭

نه نور مستقیم میسوزونه

از پشت شیشه هستش گل میذارم خیلی اوکی میشه هااا کلی تو خونه نعهه نور نیس

خیلی کمه

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز