2777
2789
عنوان

خواستگارم

330 بازدید | 18 پست

هنوز نیومده جلو نمیدونم چرا نمیدونم کی خواستگاری میکنه نمیدونم سرکارم یا نه واقعا راست میگه از اونطرف دوست پسر خودم فازش ازدواج نیس اگه اونو ول کنم شاید این بعد از هفت ماه دروغ گفته باشه اگه اینو ول کنم چون موقعیتش خوبه شاید به خاطر یه ادم موقت این کیس ازدواجیو از دس بدم کمکم کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اون فاز ازدواج نیست برای چی باهاش موندی خب ولش کن چند تا چند تا

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خب اون فاز ازدواج نیست برای چی باهاش موندی خب ولش کن چند تا چند تا

چون حیلی توشهر غریب هوامو داشته خونه گرفت برام همه جوره ساپورت مالیم کرده دوسشم داشتم و الانم دارم ولی ازدواجی نیس اگه این ازدواجیه هم ادم موندن نباشه من همه چیمو میبازم 

بنظرم کلا بیخیال! چون دوست پسره که مشخصه خیلیم دوست پسر به حساب نمیاد از نظر شما چون به چشم کیس مو ...

همین موقت سه سال تو زندگیم بوده و منم واقعا بش وابسته بودم ولی این کیس جدید چون به اسم ازدواج اومد جلو دوس پسرم گفت اشنا شو و راه زندگیتو برو من نمیخام کلا ازدواج کنم ولی به همین نشون این اقا هفت ماعه معطلم کرده

بله

جسارتا شما ک تجربه دوستی با پسر رو دارید میخوام بپرسم  اگر با پسری غیر از دوست پسرتون ازدواج کنید ،حستون نسبت به دوست پسرتون چطور میشه و در تعاملات با شوهرتون چطور تاثیرگذار هستش و در کل کدومشون رو بیشتر دوست دارید؟ببخشید ک طولانی شد!!!

جسارتا شما ک تجربه دوستی با پسر رو دارید میخوام بپرسم  اگر با پسری غیر از دوست پسرتون ازدواج کن ...

من خیلی سخت بود برام چون سه یال با دوست پسرم بودم و حالم خیلی بد شد ک فهمیدم اصلا تو فاز ازدواج نیس ولی درست و منطقیش هم ازنظر خودم و هم ازنظر او این بود ک برم دنبال زندگیم 

منم عاشق این اقایی ک به اسم ازدواج اومد تو زندگیم نشدم ولی همین ک ی ذره خوشت بیاد و منطقت و عقلت قبولش کنه کافیه 

من خودم هنوز از دوس پسرم جدا نشدم چون کسیه ک سه سال زندگی کردم باهاش 

و هنوز تجربه ازدواجو ندارم ولی قطعا وقتی کسی خوشبختت کنه مزه ی شیرینیش عمیقتر از عشق و عاشقی بدون سرانجامه

من خیلی سخت بود برام چون سه یال با دوست پسرم بودم و حالم خیلی بد شد ک فهمیدم اصلا تو فاز ازدواج نیس ...

بالاخره اگر فاز دوس پسرتون ازدواج نیست پس وقت گذروندن با ایشون چ سودی برای شما داره؟؟

بالاخره اگر فاز دوس پسرتون ازدواج نیست پس وقت گذروندن با ایشون چ سودی برای شما داره؟؟

من دختر اشغالی نیستم 

به دو دلیل باهاش هستم هنوز

۱ توشهر غریب زندگی میکنم و دوست پسرم برام خونه اجاره کرده و هرماه کرایشو داره پرداخت میکنه نه ک نمیتوتم خودم خونه بگیرم میتونم ولی این خونه ک او برام گرفته کرایش بالاعه برام و نمبتونم این مبلغو هرماه پرداخت کنم و از طرفی اونقدر خوبی و لطف و مهربونی کرده ک تا مطمین نشم پ اون کیس ازدواج نیاد جلو نمبتونم به این کاراش پشت کنم

۲ این کیس ازدواجی الان هفت ماهه منو معطل کرده که شناختش کامل بشه قصدشم سوایتفاده نیس چون حریما نگه داشته ولی اگه من کات کنم با دوس پسرم ب امید ای اقا بشینم شاید کلا منو ول کرد رفت اونوقت من با چ رویی برگردم به قبلی و چجوری بگم بهش