2777
2789

یه لحظه غافل شدم رفتم اشپزخونه برگشتم دیدم داره ناله میکنه و داداش بزرگش بالاسرشه یجورایی پاشنه پاش روی صورتشه.ینی ی پا رو دسته مبل ی پا رو صورت این.

دیدم سریع اروم شد ولی الان یهو دید تو فاصله دو میلی چشمش لکه خون افتاده.ن غلیظ ها..یجورایی صورتی تیره یا قرمز کمرنگ

۴۵روزش

فردا لعنتی پنجشنبس

چ غلطی کنم؟

بخدا دارم جون میدم

بیناییشم سایه ه رو دنبال میکنه ولی شاید داره با اون یکی چشمش میبینه

چشم سالمش میگیرم تا ببینم چی میکنه واکنش چندانی ندیدم.اصلا واینمیسته ب چشماش دس بزنی تو حالت عادی .

بچه رو پایین مبل نزار🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️انشالله که چیزی نیس

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه رو پایین مبل نزار🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️انشالله که چیزی نیس

بخدا روی مبل بود.لعنتی داداشش ماشین بازی میکرده رو بالای مبل.حرکت ک کرده دیگه زیر پاشو ندیده

حتما نمیخواد دکتر اطفال باشه.حالا ک دکتر اطفال در دسترس نیست ببر چشم پزشکی یا ببر دکتر عمومی. از هی ...

ما اهل لرستانیم

چشم حتما فردا میبرمش حتی شده کلینیک بینایی دعا کن توروخدا

توروخدا بچه رو تنها نزار.

نمیخوام بترسونمت ولی یکی بود ک بچش توی گهواره خواب بود بعد مادره توی آشپزخانه کار میکرد بعد نوزادش گریه میکنه، مادرش هم ب پسر ۷ سالش میگه برو ساکتش کن، یعنی منظورش این بود ک گهواره رو تکون بده دوباره خوابش ببره، بعد چند دقیقه میره میبینه یه بالشت روی صورت نوزادشه و بچه دور از جون همه بچه ها خفه شده بود.بعد ب پسرش میگه چرا اینو گذاشتی روی صورتش اینم میگه خب خودت گفتی ساکتش کن منم ساکتش کردم‌.

توروخدا خیلی حواست باشه ک بچه رو تنها نزاری.بچه مهمتر از همه چیزه.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
توروخدا بچه رو تنها نزار. نمیخوام بترسونمت ولی یکی بود ک بچش توی گهواره خواب بود بعد مادره توی آشپز ...

خریت کردم رفتم خبر مرگم اب کتری پر کنم برا مهمون

خداکنه بازم خدا دلمو شادکنه

مرسی از راهنمایی و همدردیت عزیزدلممم