2777
2789
عنوان

اعصابم خورد شد😤🤬

115 بازدید | 6 پست

هیمن الان یه کلیپی دیدم یکی از فمنیست ها داشت خیلی راحت داشت پدوفیل رو به عنوان یه گرایش جنسی جا مینداخت و عادی سازی میکرد یعنی تف تو ذاتش نکبت لاشی عنتر.خیلی دوست دارم ببینم وقتی که به بچه خودش هم تجاوز کنن همین حرفو میزنه یانه؟احمق لاشی میگفت این یه احساس ِغیر قابل تغییره و ما باید همونوطر که به بقیه مردم احترام میزاریم به این ادم ها هم احترام بزاریم.تف تو قبرش

حالم بد شد به عنوان یه پسر

ب نظرم قفل کنی بهتره:/

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان منظورت اینه همه فمینیست ها بدن؟

یا اینکه پدوفیلی بده؟

هر وقت تونستی به 1-دین 2-نوع پوشش 3-شیوه زندگی 4-علاقه افراد 5-گرایشات آدما (احترام)‌ ‌بزاری اون وقت یه آدم با شعوری و لایق رفتار خوب🌱 ‌ 

یه چیزی بگم من احساس میکنم ذهن بچه هامونم داره از همین سن کم خراب میشه و زودتر ازونی که باید به بلوغ میرسن واقعا خیلی خیلی تاسف برانگیزه

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
پدوفیلی

آها

واقعا چیز بدیه من خودم تجربه تجاوز تو کودکیم رو دارم واقعا این افراد مریضن

هر وقت تونستی به 1-دین 2-نوع پوشش 3-شیوه زندگی 4-علاقه افراد 5-گرایشات آدما (احترام)‌ ‌بزاری اون وقت یه آدم با شعوری و لایق رفتار خوب🌱 ‌