2777
2789
عنوان

مشکل‌

77 بازدید | 16 پست

اگه قرار باشه دسته یه مادر از خدا بی خبر باشین که با هزاران زبون و رام هم نمیشه سازگار نیست بی دین و قرانه اذیتتون میکنه نه کار دارین و ن ازدواج کردین دلتون رو ریش ریش کنه جهنم رو براتون نشون بده از طایفه یزید بدتر باشه کاخ آرزوهاتون رو نابود کنه همیشه تحقیر و تخریب همیشه زخم زبون از دنیا بریده بشین از دست چنین مادری بین خودکشی و فرار از خونه چه راهی رو انتخاب میکنین؟؟؟فقط نگین بشین خونه بهتره راضیم برم نظافت چی بشم گدایی کنم ولی دگ روی مادرمو نبینیم 

خدایا شکرت که هر ثانیه و هر لحظه در فرکانس مثبت قرار دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودکشی که همه ما مرگ حس کردیم تجربه کردیم ولی یادمون نیست ولی واقعا آدم عصبی میشه با همچنین مادری اصلا راه سازگاری وجود ندارع فقط اینکه یه آدمی داشته باشی که بهشه نور امیدت مگر نه اینکه میگن خودکشی نکن زندگی قشنگیشو داره همه کشکه خودکشی درد قشنگیست هرچند ترس من از من مرگ نیست ترسم دیدن دوباره آدم های این دنیاست

فرار 

فقط فکر بابامم این نمیذاره برم نمیدونم چجوری حلش کنم بذارم برم بین دو راهی گیر کردم نگران سلامتی پدرمم پدرم خیلی عالیه بهترینه ولی مادرم برعکس ولی قلبم دگ زخم زخم شده اصلا طاقت زندگی ندارم 

خودکشی که همه ما مرگ حس کردیم تجربه کردیم ولی یادمون نیست ولی واقعا آدم عصبی میشه با همچنین مادری اص ...

زندگی خوبه بد نیست حیفه آدم خودشو بکشه آدم میتونه تلاش کنه کار کنه تنهایی ب قوله شما آدم میخواد چیزای جدید تجربه کنه ببینه 

مامان منم اینجوریه قبلا منم کلی داد وبیداد میکردم ولی جدیدا واکنش نشون نمیدم بخاطر حضرت زهرا باور کن بعد ش انچنان ارامشی میگیرم که نگو یا مثلا بعد از کلی زخم زبون یه کار ی براش انجام میدم سریع مشکلم حل میشه 

هر کی رنج ومشکلی داره اگه باهاش کنار بیای کلی خیر وبرکت به سمتت سرازیر میشه....

زندگی خوبه بد نیست حیفه آدم خودشو بکشه آدم میتونه تلاش کنه کار کنه تنهایی ب قوله شما آدم میخواد چیزا ...

فکر می‌کنی گلم مثلا تو مامانت نداره از خونه بری بیرون چجوری میخوایی نور امید پیدا کنی یا از آنهاست لذت ببری

سر چی بات بحث میکنه بی تفاوت باش

سر هیچی دعوا درست میکنه مثل‌ کوزت کار میکنم براش سازگاری میکنم خیلی نمک نشسناسه برمیگرده هر چی پول کادو وسایل داده عصبی میشه ازم میگیره فک کنم خیلی روانیه مغزش رد داده انقد نفرینم میکنه انقد نفرینم میکنه میزنه به سینه ش هی نفرین میکنه نمیدونم مادر چجوری میتونه اینجوری باشه ابروی هر چی مادره میبره نمیدونم من اگه از ته دلم آرزوی مرگشو بکنم چ بلایی سرش میاد ولی ب خاطر دوست و دشمن بخاطر پدرم این نفرین رو نمیکنم ولی اون از ته قلبش آرزوی مرگ منو میکنه انقد به سرم زده بذارم فرار کنم راحت بشه دگ جاش باز شه 

مامان منم اینجوریه قبلا منم کلی داد وبیداد میکردم ولی جدیدا واکنش نشون نمیدم بخاطر حضرت زهرا باور کن ...

کاش بتونی درک کنی حرفمو ۲۹ سال تحملش کردم چیزی نگفتم ته ته جیگرمو میسوزنه انقد سخته شرایط برام مثلا تصمیم گرفتم داشتم برای کنکور درس میخوندم کلی نشستم مراقبه میکنم انرژی های منفی از خودم دور میکنم خلاصه شرایطمو درست کردم ک بتونم موفق بشم میاد کاخ رویاهامو میزنه بهم هر کسی هم ی ظرفیتی داره اخه امروز شمع روشن کردم دفع سنگینی کردم با قرآن خوندن اینا امروز برون ریزی داشت فک کنم مثل جن شده بود پشیمون هم میشم از خدا و قرآن گفتم دفع سنگینی کنم ب سال جدید چیزی نمونه دگ سه روز اینا بلکه روحم بیشتر اروم بشه انرژی پیدا کنم برای درس خوندن انقد راحت انرژیمو داد به فنا ک نگو 

https://uupload.ir/view/خدا_گونه_آدم_باش_5p02.mp3/

راضیم کله آدم هایی که بهم بدی کردن تک تک ببخشم هلال کنم از تنها کسی که نمیتونم بگذرم مادرمه اندازه کله جهنم بهم درد داده اندازه کسی که سرش بریده شده درد کشیدم من از دستش اصلا نمیدونم محبت مادر یعنی چی محبت هم ب این نیست بهت کادو میده فلان کارات میکنه بعدش بیاد کلی زخم زبون بزنه از دنیا نامیدت کنه از خونه پدرت فراریت بده 

کاش بتونی درک کنی حرفمو ۲۹ سال تحملش کردم چیزی نگفتم ته ته جیگرمو میسوزنه انقد سخته شرایط برام مثلا ...

یه کتابی هست اسمش رنج مقدسه دو ساعته تموم میشه من بعد از خوندش کلی اروم شدم مطمئنم تاثیر مثبتی روت داره اگه بخای از چن صفحه ی اولش برات اسکرین میگیرم که اگه خوشت اومد دانلودش کنی خوندنش واقعا ارومت میکنه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز