2777
2789
عنوان

مشکل‌

| مشاهده متن کامل بحث + 77 بازدید | 16 پست
راضیم کله آدم هایی که بهم بدی کردن تک تک ببخشم هلال کنم از تنها کسی که نمیتونم بگذرم مادرمه اندازه ک ...

به پیامبر واهل بیت اعتقاد داری ؟اگه اره حرفای استاد پناهیان و داداش رضا واقعا معجزه میکنه واسه ارامش 

طبق اعتقاد اینا که منم بهش اعتقاد دارم پدر ومادر واقعی ما امام علی وحضرت فاطمه هست وپدر و مادرای الانمون رفتار واخلاقشون هر جوری هست برای رشد ماست مثلا کسی که تو یه خونه ی اروم بزرگ میشه رشدش اینجوری بوده که تو این خانواده باشه 

یا مثلا منی که کنترل خشم خوبی ندارم خدا برای من یه مادر خشن انتخاب کرده که بتونم خشم خودمو اینجوری کنترل کنم و رشد کنم امیدوارم بفهمی حرفامو.....

به پیامبر واهل بیت اعتقاد داری ؟اگه اره حرفای استاد پناهیان و داداش رضا واقعا معجزه میکنه واسه ارامش ...

میفهمم عزیزم کلی کتاب این مدلی خوندم و اعتقادم ب اعمه‌و شیعه اینا هم‌‌ زیاده اهل قرآن دعا زکات خیرات و مراقبه انرژی اینا هستم منتها سخته برا آدم بعضی چیزا بی سر و سامانم مامانم‌منو دغ میده یا فراری این رشد ارزششو نداره واللع 

خدایا شکرت که هر ثانیه و هر لحظه در فرکانس مثبت قرار دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز