2777
2789
سوالتون چیه؟ 

خصوصی اگرمیشه بگم

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️
من ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مهری بخشیدم  و وکالت طلاق گرفتم ، الان اگه دو طرف راضی باشه میشه که مهریه برگرده ...

اگه بذل شده باشه با شرایطی رجوع به بذل میکنید 

طلاق نامه رو به دفتر خانه ازدواج نشون بدید توضیح میدن

آقا هستم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مهری بخشیدم  و وکالت طلاق گرفتم ، الان اگه دو طرف راضی باشه میشه که مهریه برگرده ...

مهریه رو اگه محضری بخشیده باشی نمیشه چون منم بخشیدم ،گفتن  جوری مینویسن ک بعدخانم نتونه از راهی وارد شه که بعدبتونه بگیره

عذرخواهی میکنم دفاتر الکترونیک قضایی باید بریم ؟؟

بالا عرض کردم که:

راه اول 

ثبت نام در سایت تصمیم و گرفتن نوبت مشاوره. 

در این روش بعداز مشخص شدن روز مشاوره و سپری شدن روال اداری، اگه توافق آشتی برقرار نشه، معرفی نامه میدن واسه دفتر خدمات قضایی واسه تکمیل پرونده دادگاه. 

راه دوم

رفتن به دفتر خدمات قضایی و ثبت دادخواست طلاق. 

در این روش پرونده به دادگاه ارجاع میشه و قاضی، طرفین رو به مشاوره ارجاع میده. 

در روش اول چون خودتون اول رفتید مشاوره و گواهی عدم تفاهم گرفتید دیگه توی جلسه دادگاه قاضی شما رو دوباره نمی فرستید مشاوره چون قبلا رفتید

آقا هستم 
اگه بذل شده باشه با شرایطی رجوع به بذل میکنید  طلاق نامه رو به دفتر خانه ازدواج نشون بدید توضی ...

باشه خیلی ممنون

هنوز طلاق نگرفتیم فقط وکالت بهم داده و داخلش نوشته بلاعزل هست یعنی نمیتونه ازم بگیره وکالت رو

انشالله که مشکلات همه حل بشه 

انشاالله اگرمایلیددرخواست بدم

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️
اگه بذل شده باشه با شرایطی رجوع به بذل میکنید  طلاق نامه رو به دفتر خانه ازدواج نشون بدید توضی ...

من هیچی ازش نمیخوام چون واقعا دوستش دارم ودلم نمیاد سوالی ک هست هدایایی ک دادیم اگه تبدیل نشده باشه امکان پس گرفتن هست ؟ همون هبه کردن

مثل چی؟ 

من هیچی طلا و پول واینا نخواستم الحمدالله خودم مستقلم ولی سرعقد بهم گوشی هدیه داد منم همه ی کارم باگوشیم  هست متاسفانه اصلا امکان انتقال ندارم  گوشی به نام خودشه  گفتم هیچی نمیخوام فقط گوشی رو نگیر چون اگر بازیابی کنه تمام مدارکم روبهش دستیابی داره میتونه اذیتم کنه چون شغلش طوریه ک راحت میتونه انجام بده