2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختراش چندسالشونه شاید بگذره بهتر شه اوضاع

۱۹ و۱۳ ،یه هفته پیش اومدم ،کلی به همه التماس کرد به خودمم گفتم بچه ها قول دادن تغییر کنن منم فرق میکنم ولی دوروز بعد ک رفتم بخاطر دروغ دختراش منو زد بعد یولشکی اومد بهم گفت میدونم دروغ میگن ولی ناچارم جلوشون فیلم بازی کنم ،دیدم من فقط دارم عذاب میکشم بعدم اینبار دخترش منو زد بدتر ازقبل شدن  دیگه نمودم اومدم  خونوادم همگی میگن حق نداری برگردی چون رفتارمنو دیدن وزورگویی وظلم ایناروهم دیدن ،شوهرم نمیتونه خشمشو کنترل کنه چون نظامیه میگه ،میگه نمیتونم دست خودم تیست ،منم تواین دوسال کلا روحیه ام داغونه تنهاچیزی ک هست نمیدونم چرا دوستش دارم هنوز اونم جونش درمیاد ولی بی اراده اس نمیتونه از زندگیش دفاع کنه همش به من میگه توتحمل کن

۱۹ و۱۳ ،یه هفته پیش اومدم ،کلی به همه التماس کرد به خودمم گفتم بچه ها قول دادن تغییر کنن منم فرق میک ...

پیش مشاور هم رفتین؟

خب اینکه کنترل خشم نداره ایراد اونه. پس ایشونه که باید خودشو اصلاح کنه نه که شما تحمل کنی!

اگه بتونی یه مشاور حرفه ای و باتجربه پیدا کنی و اونم راضیش کنی بیاد مشاوره بهتره ها

پیش مشاور هم رفتین؟ خب اینکه کنترل خشم نداره ایراد اونه. پس ایشونه که باید خودشو اصلاح کنه نه که شم ...

الان برای طلاق اقدام کردم  چون باوجود بچه هاش نمیشه خودم دبیرم ولی اینا دیگه زندگیمو سیاه کردن خودمو به بی محلی میزدم  ولی جاهایی دیگه آبرومو به دروغ میبردن مدام ناچار به دفاع کردن و اثبات بودم شوهرم میگفت من باور نمیکنم ولی تورفتاراش تمام حرفای اونا تاثیر داشت

سلام عزیزم  صلح کردید یا طلاق گرفتید ؟ منم شوهرم خیلی روانیه ۲۰ روزی هس ک اقدام کردم

صلح کردیم ولی هرروز بدتراز دیروزه خسته ام واقعا ،بازبون زود گول میخورم ازطرفی هم میترسم دوریشو طاقت نیارم ولی واقعا اینجا جهنمه برام