2777
2789
عنوان

اگه یه مردی....

| مشاهده متن کامل بحث + 1751 بازدید | 111 پست
ولش کن بزارش به حال خودش دیگه حمایت مالی هم نکن خونتم نفروش اخرش یا عرضه دار بدهیاش و میده میاد سر ز ...

هعی تا اون موقع فکر کنم میخواد اینقدر زجرم بده که بخواد مجبورم کنه برای این کار 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
دیگه هرچی با هاش حرف بزنی فایده نداره فقط میخاد تو از مشکلات خلاصش کنی تو هم کاری ازت بر نمیاد پس مح ...

اگه خیلی اعمال فشار کرد چی؟ 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هعی تا اون موقع فکر کنم میخواد اینقدر زجرم بده که بخواد مجبورم کنه برای این کار 

اشتباه نکن اگه خونت و بفروشی پول و برمیداره تا چند روزم باهات خوب بعدش همونطور میشه حالا حداقل دلت خوش که یه خونه داری شب سرت و بزاری زمین

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨
اشتباه نکن اگه خونت و بفروشی پول و برمیداره تا چند روزم باهات خوب بعدش همونطور میشه حالا حداقل دلت خ ...

یعنی تا کجا میخواد پیش بره؟ 

خیلی مشکل مالی داره فک نکنم توان گردوندن زن دیگه داشته باشه 

پس خوبه این گزینه حذفه که بدترینشه بقیه هم پس درست میشه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
یعنی تا کجا میخواد پیش بره؟ 

شاید بخاد مجبورت کنه کتکت بزنه اذیتت کنه برای فروش شاید هم از یه در دیگه وارد بشه و محبت الکی بکنه و گولت بزنه در هر صورت باید عاقل باشی و صبور

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨
شاید بخاد مجبورت کنه کتکت بزنه اذیتت کنه برای فروش شاید هم از یه در دیگه وارد بشه و محبت الکی بکنه و ...

یعنی درخواست طلاق ندم در هر حالت؟ صبر یعنی تا کی؟ 

شوهرت مشکل اعصاب و روان داره که باید بره روانپزشک برطرف کنه 

دوم اینکه با شناختی که من ازش تو این چند سال تو نی نی سایت پیدا کردم تحت هیچ شرایطی نمیخواد اسم تو از شناسنامه اش در بیاد فکر میکنه همه دک و پزش جلو دوست و اشناش اینه که بگه من دوماد فلانی ام 

سنشم کم نیست بگیم که حساب کرده بوده احتیاج نیست شغل و کار داشته باشه بخواد ازدواج کنه و فقط روی کمک خانوادت حساب کنه 

اگه بری پیش زوج درمان اون میتونه بگه ادامه این زندگی بدرد میخوره یا نه 

شوهرت مشکل اعصاب و روان داره که باید بره روانپزشک برطرف کنه  دوم اینکه با شناختی که من ازش تو ...

اون نمیاد روانشناس باهام همکاری نمیکنه، حس اسیر بودن دارم تو چنگش