2777
2789
عنوان

اگه یه مردی....

1751 بازدید | 111 پست

اگه یه مردی نصف بیشتر عمر زندگی مشترکش نسبت به زنش سرد باشه و محبت و توجه نکنه (بهانه اش این باشه که مشکلات مالی زیاده) تا اونجایی که بشه بخواد از زنش فاصله بگیره و خیلی سکرت باشه و تودار و حتی مسائل اصلی زندگی رو با زنش مطرح نکنه، میل جنسی خیلی کمی داشته باشه در حالی که اول ازدواج اینطوری نبوده و یک سال اول ازدواج شاید هر روز بوده، ولی الان شاید سالی 4 یا 5 بار شده باشه، ترجیحا دوست داره بیرون خونه باشه و اگرم تو خونه باشه بیشتر با بچه سرگرم باشه و یا گوشی و اینستا، کادو و مراسم ها هیچ کادویی نگیره با اینکه یکی دو ماه قبلش میدونه همچین مراسمی در پیش داره، عکس های مشترکش از اینستا پاک کنه، در دوران حاملگی مراعات حالت نکنه و ماه های آخر تنهات بذاره بره شهر دور کار کنه در حالی که همین حوالی میتونه کار کنه، کلی بدهی داشته باشه به خانواده زنش اما خودش باهاشون رو در رو نشه و زنش رو باهاشون طرف کنه و کدورت خانوادگی ایجاد بشه، تا صحبتی بخواد بشه به شدت عصبانی بشه و تحمل شنیدن نداره و یا میزنه بیرون از خونه یا بلاک کنه اگه جای دور باشه، و وقتی دوره تا زنش زنگ نزنه اون خبر نگیره... اینا چه معنایی میده؟ وقتی هم بحث جدایی پیش بیاد به شدت عصبانی میشه که نمیشه حرفش پیش کشید، یعنی میخواد زنش با این همه درد و مشکل و بی مهری خیانت کنه تا آتو داشته باشه برای جدایی؟ یا زنش خودش درخواست جدایی بده؟ هدفش چیه؟ 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اگه باتوجه به همینا بخوام نظر بدم

نظرم اینکه آقا سرد شده ولی این منطقه ی امنم نمیخواد از دست بده کج و دار و مریض میخواد ادامه بده

چون از پاشیده شدن خانواده میترسه به هر دلیلی

ولی تغییریم در خودش ایجاد نمیکنه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
هدفش زجر کش کردنه تا خودت بگی مهرم حلال جونم آزاد

بحث مهریه نیست، خونه به نام منه احتمالا میخواد من خونه ببخشم برای اون و برم، نمیدونم 

بحث مهریه نیست، خونه به نام منه احتمالا میخواد من خونه ببخشم برای اون و برم، نمیدونم 

شایدم، خونه رو نبخش برو مهر تو بزار اجرا و شکایت کن که سردی داره....مطمئنی سر و گوشش نمیجنبه؟

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

اگه باتوجه به همینا بخوام نظر بدم نظرم اینکه آقا سرد شده ولی این منطقه ی امنم نمیخواد از دست بده کج ...

خب هدفش چیه؟ چرا برای خوب شدنش تلاشی نمیکنه؟ میخواد که زنه چیکار کنه؟ خودش بدون همدم چطوری طاقت میاره؟