2777
2789
عنوان

آشتی بعد از تهمت زدن میشه؟

144 بازدید | 11 پست

سلام دوستهای عزیزم، از الان ببخشید یه کم قضیه طولانیه

مامان مامانم، چون پسر و همسر نداره، تنها زندگی میکرد. بخاطر یه سری اخلاقش هم با کسی سازگاری نداره الان 84 سالشه، تازگی ها هم علائم آلزایمر و توهم داره.

پارسال یه شب توهم زده بود که چند نفر رفتن خونش اینو بکشن ساعت 4 صبح رفته بود خونه همسایه تا صبح اونجا مونده بود. واقعا با هیچ کدوممون نمیمونه و وابستگی زیادی به اسباب و اثاثیش داره.

بعد خاله بزرگم با بچه هاش ساختمون 3 طبقه میساختن، گفت با ننه(مامان بزرگم) صحبت کنید اگه راضی هستش یه قسمت از پار کینگ رو واسه اون اتاق بسازیم وسایلش رو اونجا بچینه خودش با ما زندگی کنه، خالم هم بچه هاش ازدواج کردن دخترش و یکی از پسرهاش هم تو همون ساختمون هستن شوهرش هم پسرخاله ننه میشه، ما هم با ننه حرف زدیم گفت باشه میرم واسه منم بهتره از تنهایی درمیام.

پارسال آبان یا آذر بود اسباب کشی کرد اونجا، بعدش هر ماه خالم زنگ میزد به مامانم و بقیه خاله هام که من نگهش نمیدارم، اذیت میکنه، خورد و خوراکش رو من میدم هیچی پول به من نمیده، به نوم چپ چپ نگاه کرد و ..... اگه بگم یه عالمه حرف میشه

یا بیاین شما ببریدش یا میدم بهزیستی،  دوباره از فردا با هم آشتی میکردن و فقط این وسط اعصاب ما خورد میشد. البته بگم حداقل 50 درصد هم تقصیر ننه بود چون نه زبون نرم داره نه سیاست ، اصلا هم حرف کسی رو قبول نمیکنه، تازگی ها هم که آلزایمر خفیف داره حتی اگه الان فحش بده بهت یه ساعت دیگه به زمین و زمان قسم میخوره که من نگفتم.

ملکا ذکر تو گویم که تو پاکی و خدایی، نروم جز به همان ره که توام راه نمایی ،همه درگاه تو جویم همه از فضل تو پویم، همه توحید تو گویم که به توحید سزایی ،همه عزی و جلالی همه علمی و یقینی،همه نوری و سروری همه جودی و جزایی،همه غیبی تو بدانی همه عیبی تو بپوشی،همه بیشی تو بکاهی همه کمی تو فزایی،نتوان وصف تو گفتن که تو در فهم نگنجی،نتوان شبه تو گفتن که تو در وهم نیایی

الان این بیچاره چه خطری داره با هشتاد وچهارسال سن😞

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11🩵وزن سه سالگی 13

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا اونایی پیر میشن اخلاقشون مثل بچه ها میشه ن فقط مادر بزرگ شما گرفتاریا زیاد شده ولی واقعا گناه داره مادری ک اینهمه زحمت کشیده واسه بچه ش نمیدونم والا بخدا چی بگم ایشالا ک درست شه همه چی

خلاصه اینها گذشت تا تابستون امسال شهریورماه، مامانم اینا تو روستاشون هر کدوم چند قطعه زمین زراعی دارن با درخت سرو و صنوبر، که درآمدش رو همشون به ننه میدن. مامان و بابام رفته بودن روستا سر خاک پدربزرگم، دیدن درخت ها رو بریدن پرسجو که کردن گفتن همین خاله بزرگم با شوهرش اومدن بریدن به بقیه هم خبر ندادن، درختها هم واسه زمین خاله کوچیکم بوده. اینها میخواستن پولش رو خودشون بردارن آخه به شدت پول پرست هستن. بعد دستشون رو شد با همه دعوا کردن و اینها، مامان و بابام رفتن خونشون صحبت کنن از خونه بیرون کردن با کلی فحش، خالم خودش رو میزده بعد گفته به بچه هاش زنگ بزنین پلیس بیاد اینها دارن منو میکشن( در این حد نانجیب هستن)، آخرشم گفته ننه رو بردارین ببرین وگرنه از خونمون میندازیمش بیرون

ملکا ذکر تو گویم که تو پاکی و خدایی، نروم جز به همان ره که توام راه نمایی ،همه درگاه تو جویم همه از فضل تو پویم، همه توحید تو گویم که به توحید سزایی ،همه عزی و جلالی همه علمی و یقینی،همه نوری و سروری همه جودی و جزایی،همه غیبی تو بدانی همه عیبی تو بپوشی،همه بیشی تو بکاهی همه کمی تو فزایی،نتوان وصف تو گفتن که تو در فهم نگنجی،نتوان شبه تو گفتن که تو در وهم نیایی
الان این بیچاره چه خطری داره با هشتاد وچهارسال سن😞

بنده خدا کارهای شخصیش رو هم خودش انجام میده، فقط گاهی ناخواسته با زبونش دل آدم رو میشکونه

بنده خدا کارهای شخصیش رو هم خودش انجام میده، فقط گاهی ناخواسته با زبونش دل آدم رو میشکونه

چاره ای جز تحمل نیست.....رسیدگی و احترام به اینجور آدمهایی چندین برابر ثواب داره. مطمئن باشین خدا جبران میکنه 

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11🩵وزن سه سالگی 13

خلاصه اینها گذشت تا تابستون امسال شهریورماه، مامانم اینا تو روستاشون هر کدوم چند قطعه زمین زراعی دار ...

بابام هم برداشت ننه رو آورد خونه خودش گفت تا آخر عمر خودم نوکریش رو میکنم آخه مادر خودش رو هم تا لحظه مرگ بابام نگه داشت و ؟آخرین داماد خانوادست. بعد خالم تلفن رو برداشت به همه فامیل زنگ زد که مامان و بابام بخاطر پولش بردن نگهش دارن، ما مثل گل ازش نگهداری میکردیم به زور بردنش، خونه فامیل رفته کل و فحش و تهمت و نفرین کردن ما رو، تهمت دزدی و بی آبرویی، حتی به مادر و پدر فوت شده بابام هم فحش داده، کارت بانکی ننه دست من بود یارانه و سود پولش رو من ماهانه برداشت میکردم واسش میبردم حدود ده ساله یا بیشتر، بعد خالم برگشته پیش همه گفته من از پول ننه دزدی کردم واسه خودم خونه خریدم

حالا شوهر خالم دیشب زده بابام که مثلا تبریم بگه، حدود 6 ماهه که قطع رابطه ایم، بابام هم جواب نداده، گفته حتی عید هم بیان دیدن ننه ما میریم طبقه بالا میمونیم تا اونها رو نبینیم، واقعا حرف های خیلی بدی پشت سرمون زدن و دلمون رو شکوندن، میترسم عید خونه منم بیان اینها با این رویی که دارن، از یه طرف میگم اگه اومدن خونه راهشون نمیدم از یه طرف هم میگم آدم مهمون رو بیرون نمیکنه که، واقعا کلافه شدم

3 تا خاله دیگه هم دارم که یکیش تهرانه و دو تای دیگه هم خودشون رو کنار کشیدن

چاره ای جز تحمل نیست.....رسیدگی و احترام به اینجور آدمهایی چندین برابر ثواب داره. مطمئن باشین خدا جب ...

بخدا انقدر دلم براش میسوزه، دیگه چشماش خوب نمیبینه، آرتروز داره و زیاد نمیتونه راه بره، فشار خون بالا داره، گوشش سنگین شده، آلزایمرش هم از یه طرف، خدا این آخر عمری بهش رحم کنه فقط مرگ با عزت داشته باشه

طفلی مامانم فقط 46 سالشه بخاطر استرس و حرص و جوش این چند ماه فشارش مرتب بالا میره

حالا شوهر خالم دیشب زده بابام که مثلا تبریم بگه، حدود 6 ماهه که قطع رابطه ایم، بابام هم جواب نداده، ...

میشه به من بگید چه کاری درسته؟

اصلا هم دلم با خالم صاف نمیشه بخاطر تهمت هایی که به ما زده

@نی نی یار شب

حذف تاپیک لطفا