2789
عنوان

عید امسال

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 109 پست
حالا ما متاهلا مگه چیکار میکنیم.🤣

دقیقا🚶‍♀️

کاربری دوم                            براى تمام حرف هايى كه ميخواستى بزنى تو گذشته نزدى،براى تمام چيزهايى كه ميخواستى انجام بدى و ندادى،براى جهانى كه توش نميخواستى اينجورى كه الان هستى باشى،براى همشون يه راه حل هست و اسم اون راه حل باز كردن صفحه جديد تو زندگيته.

عید امسال 

من تنهام 

همینجا میمونم...

هیج جا نمیرم هیچ جا تو این خونم ولی به تو خوش میگذره میدونم:)

عرزشی نیاد تو تاپیکام حوصله ندارم / یه آدم مودی ک هر لحظه نظرش عوض میشه از رو تاپیکم جاج نکن/ طرفدار ابدی شادمهرم/همینه ک هست در ضمن ک خ پ ت🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوش ب حالت من پارسال شاعل بودم خیلی سرم شلوع بود زیاد به ازدواج فکر نمی کردم امسال تعدیلم کردن دعام ...

انشالله یه شغل عالی پیدا کنی والا خوشبحالمم نیست همه میرن گردش و تفریح ایام عید اونوقت من مجبورم سرکار باشم 🥺🥺🥺 چند سالم هست نه مسافرتی نه تفریحی خیلی روحیم خسته شده منم دلم میخواد ازدواج کنم 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
از مجردیت لذت ببر

اصلا لذت نمی برم تو خونه ای که همش دعواس چه لذتی...نه مسافرتی نه گردشی همه با هم قهرن یا دعوا 

می کنن

دلم اون معجزه خدا رو میخواد که اگه بشه چی میشه😍😍😍😍
_شفا_مفا_انشالله_ماشالله#  

سطح بیشعوریت الان مشخصه زندگی روانیت در چه سطحیه 

خانم خودت میفهمی چی میگی میگی چند برابر ی مجرد پیشرفت میکنه خب چطور چند برابر یه مجرد چون همسرش کمکش میکنه منم گفتم اینطوری دیگ پیشرقت تو نیست گرفتی حالا؟

خدا تو رو باید شفا بده

ازدواج زندانه

بستگی ب طرفت داره ک واست زندان درست کنه یا انقد خوشبختت کنه و محدودت نکنه ک زندانی نباشی بنظر منم خیلی ب مرد بستگی داره

رژیم کالری شماری تاپیک مانکن های زیبا❤عوض 
اصلا لذت نمی برم تو خونه ای که همش دعواس چه لذتی...نه مسافرتی نه گردشی همه با هم قهرن یا دعوا  ...

کلاس ها آشپزی ارایشی سینما پارک دورهمی با دوستان هزارتا کاره بابا فعلا جوونی لذت ببر پس فردا افسوس میخوری 

دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) ⁧،‌وقتی خوابیدن میشہ بهترین لذت زندگیــت،شک نڪن به زندگی باختی!‌ ‌‌    خیلی جاها زورم رسید ولی دلم نیومد..      دارم غرق میشم..!  میان باتلاق افکار خاکستریم..:') جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است
درس کنکور کلاسای اموزشگام

موفق باشی عزیم منم سال کنکور اصلا مسافرت نرفتم برای موفقیت باید از یک سری چیزها بگذری

دلم اون معجزه خدا رو میخواد که اگه بشه چی میشه😍😍😍😍