2789
عنوان

عید امسال

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 109 پست
سلام  پارسال مجرد بودم اما الان نیستم 😅 دو سه هفتس ازدواج کردم  منم قبولم یا از تاپیک ...

نه بابا بمون

دلم اون معجزه خدا رو میخواد که اگه بشه چی میشه😍😍😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه اتفاقا  ازدواج با آدم درست و فهمیده باعث میشه پیشرفت کنی حتی چندین برابر ی آدم مجرد

ببین اگه شما پیشرفتت خودتو وابسته به یه ادم دیگ میبینی اون پیشرفت تو نیست پیشرفت شماست منم از پیشرفت تنهایی صحبت کردم که تو ازدواج محدودیتایی هست ...درکل هرکسی دید خودشو نسبت ب زندگی داره 

فردا مبدا تهران مقصد مشهد . سال تحویلم مشهد . بعدش میاییم تهران . بعدشم اگه خدا بخواد بریم یزد

خوش بگذره عزیزم

۲۷

از مجردیت لذت ببر

دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) ⁧،‌وقتی خوابیدن میشہ بهترین لذت زندگیــت،شک نڪن به زندگی باختی!‌ ‌‌    خیلی جاها زورم رسید ولی دلم نیومد..      دارم غرق میشم..!  میان باتلاق افکار خاکستریم..:') جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است
ببین اگه شما پیشرفتت خودتو وابسته به یه ادم دیگ میبینی اون پیشرفت تو نیست پیشرفت شماست منم از پیشرفت ...

متوجه حرفم نشدی کلا ی چیز دیگه برداشت کردی . بیخیال 🙌😐

این کاربر حتی ذره ای به گفته های مردم اهمیت نمیدهد💆‍♀️
من سرکارم و سرم به شدت شلوغه😑 

خوش ب حالت من پارسال شاعل بودم خیلی سرم شلوع بود زیاد به ازدواج فکر نمی کردم امسال تعدیلم کردن دعام کنید کار پیدا کنم در سال جدید