2789
عنوان

عید امسال

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 109 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کلاس ها آشپزی ارایشی سینما پارک دورهمی با دوستان هزارتا کاره بابا فعلا جوونی لذت ببر پس فردا افسوس م ...

آره واقعا راست میگی

من اصلا تا دوسه هفته پیش همش با دوستام بیرون. بودم 

کافی شاپ میرفتم اما الان....💔

انشالله یه شغل عالی پیدا کنی والا خوشبحالمم نیست همه میرن گردش و تفریح ایام عید اونوقت من مجبورم سرک ...

عزیزم تو بیمارستان کار می کنی؟ چرا نمیزارن عید راحت باشید؟

دلم اون معجزه خدا رو میخواد که اگه بشه چی میشه😍😍😍😍
آره واقعا راست میگی من اصلا تا دوسه هفته پیش همش با دوستام بیرون. بودم  کافی شاپ میرفتم اما ا ...

من رابطمو با دوستام قطع کردم اصلا مشکلی ندارم 😐مجردما ولی تو رابطم ۴ساله درستع دوستِ دختر ی چی دیگس البتت بیرون رفتنمو قطع کردم و با یکی از دوستای صمیمیم ح میزنم ولی هر جا بخوام برم هر کاری کنم ب طرفم میگم خیلیم بیشتر خوش میگذره تا با دوستام

رژیم کالری شماری تاپیک مانکن های زیبا❤عوض 
میرید خونه قوم الظالمین😂

همیشه اونجاییم 🤣

کاربری دوم                            براى تمام حرف هايى كه ميخواستى بزنى تو گذشته نزدى،براى تمام چيزهايى كه ميخواستى انجام بدى و ندادى،براى جهانى كه توش نميخواستى اينجورى كه الان هستى باشى،براى همشون يه راه حل هست و اسم اون راه حل باز كردن صفحه جديد تو زندگيته.
بستگی ب طرفت داره ک واست زندان درست کنه یا انقد خوشبختت کنه و محدودت نکنه ک زندانی نباشی بنظر منم خی ...

دقیقا به قول مادر بزرگم: مرد ادم رو تاج به سر میکنه مرد ادم رو خاک به سر میکنه

دلم اون معجزه خدا رو میخواد که اگه بشه چی میشه😍😍😍😍