2777
2789
عنوان

مردم خداااا😩😩😩😩😩😩

246 بازدید | 36 پست

بدن درد شدید یعنی ی چیزی‌میگم‌ی چیزی‌میشنویدا دارم‌میمیرم در شکم ک تا صب دووم بیارم صب روشن ک شد میخوامم برم بستری شمم چی بخورم تا صب میشه همه خوابن شب دردم بیشتر سنگینی میکنه🥺🥺🥺💔

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
دمنوش گرم بخور  بخور بده بعد برو زیر پتو

یعنی اصلا نمیتونم بخوابم ن میتونم راه برم ن بشینم دمنوش چی بخورم

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسکن نداری؟ یا شیاف

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

یعنی اصلا نمیتونم بخوابم ن میتونم راه برم ن بشینم دمنوش چی بخورم

منم کرونا گرفتم ۲روزه خوب شدم

مثل تو نه میتونستم بخابم نه پشینم کمررر درررد 

تند تند نمک میزاشتم سر زبونم و دمنوش و سوپ و خودم و گرم نگه میداشتم 

منم کرونا گرفتم ۲روزه خوب شدم مثل تو نه میتونستم بخابم نه پشینم کمررر درررد  تند تند نمک میزا ...

وای منم کمر درد دارم شدید

الان پاشو برو درمانگاه بهت امپول ضد درد ميزنن

ميايي تا نيم ساعت هم دردات خيلي خيلي كم ميشه هم خوابت ميبره

قرص هاي سرماخوردگي رو دو تا دو تا ميتوني بخوري

يا كلداس بخور

ملا مسكن هم ميتوني بخوري

منم بدن درد داشتم ميرفتم درمانگاه بهم امپول ميزدن

خونه هم صبح و ظهر و شب قرص هاي سرماخوردگي رو دو تا دوتا مبخوردم

الان پاشو برو درمانگاه بهت امپول ضد درد ميزنن ميايي تا نيم ساعت هم دردات خيلي خيلي كم ميشه هم خوابت ...

من با پین سیلین هم حساسیت دارم الانم همه خوابن من تو شهرم نیسم ک اسنپ چیزی‌بگیرمفقط راننده شخصی کلداکشو میخورم ۵ ۶ ساعتی ی بار ولی زیاد تاثیری ندیدین 

ندیدم

اگه دردشکمت مثل علائم آپاندیسه مسکن نخوروکمپرس هم نکن سعی کن طاقت بیاری تابری بیمارستان، اگه  آپاندیس باشه چون دردش مقطعی وفاصله دارهست مصرف مسکن باعث میشه دردآروم بشه وعلائم بروزنکنه که این خیلی خطرناکه وخدای نکرده احتمال ترکیدن داره

فکنم کروناس البته ک گوشمم درده باهاش

آخی عزیزم 

ببین چای و زنجبیل بخور سریع خوب میشی

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
منم يبار نصف شب رفتم بهم امپول زدن اون دختره امپول زن هم از خواب بيدار شده بود با حرص و حوش به امپو ...

باورت نمیشه ما تو روستامون دکترا ازهمه فرارین تقریبا ۳متری دور وایمیسن میگن کرونا درگارین