2777
2789
عنوان

مردم خداااا😩😩😩😩😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 36 پست
فقط پنادول و کلداکس

کلداکس بخور شیاف دیکلوفناک هم خوب بود اگه داشتی

یا پروفن

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

آخی عزیزم  ببین چای و زنجبیل بخور سریع خوب میشی

باش مرسی♥️

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چای بخور،سوپ مرغ،چلوگوشت،کلا غذاهای مقوی بخور.من تازه خوب شدم.بدن درد و تب و لرز شدید داشتم،منم کمرم خیلی درد میکرد.اویشن و پونه کوهی هم دم کنی با کمی نبات بخوری خوبه

کلداکس بخور شیاف دیکلوفناک هم خوب بود اگه داشتی یا پروفن

ن ندارم شیاف متسفانه کلداکسو نیخورگ با ۶ساعتی ی بار پنادول وای ک مردم خدا😭😭😭

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
چای بخور،سوپ مرغ،چلوگوشت،کلا غذاهای مقوی بخور.من تازه خوب شدم.بدن درد و تب و لرز شدید داشتم،منم کمرم ...

اصلا هیچی دلم نمیبره باور کن اخرین باری ک چیزی خوردم دیشب ساعت ۵ونسم صب ی پرتقال دارم از گرسنگی میمیرم دلمم چیزی نمیخواد خداا😑✌🏻🤦🏻‍♀️

ن ندارم شیاف متسفانه کلداکسو نیخورگ با ۶ساعتی ی بار پنادول وای ک مردم خدا😭😭😭

عزیزم اگه میتونی یه چای زنجبیل و دارچین درست کن بدنتو گرم میکنه ویتامین دی و زبنک هم اوه داری بخور اگه نداری فردا که رفتی دکتر حتما از داروخونه بگیر

از فردا مرتب سوپ و بلدرچین و غذاهای گرم بخور تخم مرغ آب پز هم خوبه برا صبحانه

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

عزیزم اگه میتونی یه چای زنجبیل و دارچین درست کن بدنتو گرم میکنه ویتامین دی و زبنک هم اوه داری بخور ا ...

ویتامین دی امروز خوردم فردا باید حتما بستری شم وگرنه دووم نمیترم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😭فک نمیکنم

من با پین سیلین هم حساسیت دارم الانم همه خوابن من تو شهرم نیسم ک اسنپ چیزی‌بگیرمفقط راننده شخصی کلدا ...

پني سيلين برا كرونا نميدن

برا من انتي بيوتيك آزيترومايسين و كوآموكسي كلاو دادن

مسكن هم قرص سرماخوردگب و شربت ديفن هيدرامين دادن

و همچنين مولتي ويتامين هم داد برام

سه تا هم امپول ضد درد

من ژلوفن هم ميخوردم

تو خونه ويتاميناب ديگه هم داشتيم از همه شون مبخوردم

دو بارم ويتامين سي امپولشو تزريق كردم

ويتامين دي زينك پلاس امگا سه قرص اهن  ويتامين اي هر چي خونه بود ميخوردم

اصلا هیچی دلم نمیبره باور کن اخرین باری ک چیزی خوردم دیشب ساعت ۵ونسم صب ی پرتقال دارم از گرسنگی میمی ...

دقیقا منم اگه هیچی نمبخوردم هم اصلا گرسنه نمیشدم.ولی به زور بخور چون خیلی ضعیفت میکنه.من کلی صورتم لاغر شد الان هم دائم ریزش مو دارم.اصلا معلوم نیست چه ویروس وحشتناکیه

فقط من اب لیمو ترش تازه و عسل و سیااه دانه و زردچوبه رو هم ترکیب میکردم میخوردم.مزش جالب نیست ولی خیلی تاثیر داشت

خودمم كنار بخاري ميخوابيدم استراحت تو لحاف تشك 

غذا هم گرمي ميخوردم

چاي با خرماي فراوان هم ميخوردم

اب هويج هم ميخوردم

ميوه هم هر چي خونه بود روزي دو وعده هر دفعه چهار پنج تا ميخوردم

پني سيلين برا كرونا نميدن برا من انتي بيوتيك آزيترومايسين و كوآموكسي كلاو دادن مسكن هم قرص سرماخور ...

حا لت خیلای بد بود؟ بدن درد داشتی شدید یا خفیف و چن روزه من متنفرم از شب با وجود دردام خدا

دقیقا منم اگه هیچی نمبخوردم هم اصلا گرسنه نمیشدم.ولی به زور بخور چون خیلی ضعیفت میکنه.من کلی صورتم ل ...

منم اتفاقا مامانم میگب خور دوشابه با سیاه دونه ددسش ندارم متاسفانه🥲🥲🥲💔میگم کی کرونا گرفتی.....؟؟؟

منم اتفاقا مامانم میگب خور دوشابه با سیاه دونه ددسش ندارم متاسفانه🥲🥲🥲💔میگم کی کرونا گرفتی.....؟؟ ...

من و دخترم و شوهرم هر سه تامون روز پدر کرونا گرفته بودیم.دختر ضعیف گرفت ولی من و شوهر خیلی شدید