2777
2789
عنوان

عروسی دعوتیم

135 بازدید | 11 پست

بچه ها من عقدمو چند ماه دیگه عروسی دعوتیم و همسرم برای اولین بار داره همراه ما میاد عروسی فامیلمون، و مشکله من اینه که خواهر بزرگمو شوهرشم میان و اونا اونجا فقط  با دوستاشون میشینن و میرقصن و اصلا منو شوهرمو تحویل نمیگیرن  و منم یه دختر به شددت خجالتی  و ارتباط اجتماعیم خیلی ضعیفه خواهرم همش تو چشمه و همه ازش خیلی خوششون میاد و من  مثله اون اعتماد بنفس ندارم از همین الان استرس گرفتم و خجالت میکشن پیشه شوهرم ، میگم پیشه خودش فکر نکنه چرا هیچکی سمت من نمیادو دوسش نداره مثله خواهرش برای اولین بار داره میاد تو فامیلمونو اونام خواهرمو‌دوست دارن.  خیلی استرس دارم . و اینو بگم خواهرمو شوهرش به شدت خودخواهم هستن چه کار کنم😞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولکن اعتمادبه نفست ببربالااصلابه کسی محل نده بگومن دوست دارم من وتوتنهاباشیم بگومن تنهایی بیشتردوست دارم واسه همین کسی دورم راه نمیدم منم عاشق تنهایی ام شوهرم هم اینودرک کرده واتفاقادوست داره که خاصم

خدایابرای داده ونداده ات شکر🥰💛🧡💚💜🤎🤍
ولکن اعتمادبه نفست ببربالااصلابه کسی محل نده بگومن دوست دارم من وتوتنهاباشیم بگومن تنهایی بیشتردوست ...

خوشبحالت 

منم تنهایی دوست دارم اما نگران قضاوت دیگران هستم

اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج ✨