2777
2789
عنوان

قرص جلوگیری

173 بازدید | 10 پست

من شنیدم دو مدله یه مدلش قبل رابطه میخورن یه مدلش بعد

فرقشون چیه؟

کدوم عوارضش کمتره؟

شاعر،نقاش و کمی گیمر:»تمام روح من در کنار اوست حتی اگر جسمش کنارم نباشد برای همین است که تنها وقتی نزدیک اش هستم احساس زندگانی میکنم💜

بعدش نشنیدم ی مدل اورژانسی خیلیم خطرناکه

کاربری دوم😾"همیشه درحال سفر کردن عاشق کتاب و ورزش،دوری کردن از ادمهای منفی گرا منفی باف و ادمهای ک بهم حس بدی میدن.خدایااا ی معجزه میخام ک ازته دل داد بزنم شکررررر😻😺💞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعدش نشنیدم ی مدل اورژانسی خیلیم خطرناکه

عه

قبلش میخورن؟

عوارضش چیه؟

شاعر،نقاش و کمی گیمر:»تمام روح من در کنار اوست حتی اگر جسمش کنارم نباشد برای همین است که تنها وقتی نزدیک اش هستم احساس زندگانی میکنم💜
عه قبلش میخورن؟ عوارضش چیه؟

بعدش میخورن عوارض میتونه از دستت رحم و نازاییی و کیست باشه ۷۲ساعت بعد از رابطه از اسمشون معلومه فقط مواقع اورژانسی 

کاربری دوم😾"همیشه درحال سفر کردن عاشق کتاب و ورزش،دوری کردن از ادمهای منفی گرا منفی باف و ادمهای ک بهم حس بدی میدن.خدایااا ی معجزه میخام ک ازته دل داد بزنم شکررررر😻😺💞
اورژانسی بعد رابطه ک ماهی یبار بش خورد عوارض داره ال دی هم ک هرروز ماه غیر پریودی اینم رو اعصاب تاثی ...

اره کاندوم بهتره 

فقط میخاستم مطلع باشم ممنون

بعدش میخورن عوارض میتونه از دستت رحم و نازاییی و کیست باشه ۷۲ساعت بعد از رابطه از اسمشون معلومه فقط ...

اها مرسیی