2777
2789
عنوان

قرص جلوگیری

171 بازدید | 10 پست

من شنیدم دو مدله یه مدلش قبل رابطه میخورن یه مدلش بعد

فرقشون چیه؟

کدوم عوارضش کمتره؟

شاعر،نقاش و کمی گیمر:»تمام روح من در کنار اوست حتی اگر جسمش کنارم نباشد برای همین است که تنها وقتی نزدیک اش هستم احساس زندگانی میکنم💜

بعدش نشنیدم ی مدل اورژانسی خیلیم خطرناکه

کاربری دوم😾"همیشه درحال سفر کردن عاشق کتاب و ورزش،دوری کردن از ادمهای منفی گرا منفی باف و ادمهای ک بهم حس بدی میدن.خدایااا ی معجزه میخام ک ازته دل داد بزنم شکررررر😻😺💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدش نشنیدم ی مدل اورژانسی خیلیم خطرناکه

عه

قبلش میخورن؟

عوارضش چیه؟

شاعر،نقاش و کمی گیمر:»تمام روح من در کنار اوست حتی اگر جسمش کنارم نباشد برای همین است که تنها وقتی نزدیک اش هستم احساس زندگانی میکنم💜
عه قبلش میخورن؟ عوارضش چیه؟

بعدش میخورن عوارض میتونه از دستت رحم و نازاییی و کیست باشه ۷۲ساعت بعد از رابطه از اسمشون معلومه فقط مواقع اورژانسی 

کاربری دوم😾"همیشه درحال سفر کردن عاشق کتاب و ورزش،دوری کردن از ادمهای منفی گرا منفی باف و ادمهای ک بهم حس بدی میدن.خدایااا ی معجزه میخام ک ازته دل داد بزنم شکررررر😻😺💞
اورژانسی بعد رابطه ک ماهی یبار بش خورد عوارض داره ال دی هم ک هرروز ماه غیر پریودی اینم رو اعصاب تاثی ...

اره کاندوم بهتره 

فقط میخاستم مطلع باشم ممنون

بعدش میخورن عوارض میتونه از دستت رحم و نازاییی و کیست باشه ۷۲ساعت بعد از رابطه از اسمشون معلومه فقط ...

اها مرسیی