2777
2789
عنوان

پولداری😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1828 بازدید | 72 پست
سلام عزیزم ب خییییلی چیزا بستگی،داره اینکه طرف توچه لولی باشه  کنکور داده یانه اشنایی داره یا ...

ضریب هوشیش متوسطه ولی چون المپیادی بوده یه مدت تو خوندن و اینا قویه 

شما بوده از اشناهاتون تو این مدت بتونه؟ 

نمیخوام بهش امید واهی بدم..... میخوام بدونم منطقیه از الان؟ 

متاسفانه کاربری خودم مهر تعلیق شد و ادمین نی نی سایت گفت فعلا برنمیگردونه منو ☹️ ⁩این کاربری مال رفیقمه و داده به من فعلا 🥺خودشم تو سایته با یه کاربری دیگه 💙 اگه از کامنتام ناراحت شدید بهم بگید از دلتون در بیارم 🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂آها الان میخواستی بگی غیر معمولی؟؟ فک نکن آدم پولدارا غیر معمولین🙂ت از معمولی هم معمولی ت ...

با بعضیا ک حرف میزنی ته ته فاجعه رو میفهمی 

من شوخی کردم اصلا لحن تایپ شوخی بود وگرنه اره من تو خانواده سطح متوسط جامعه ام ک شکر خدا و فقد خاستم جو فان بدم 

معمولی بودن بد نیست جبهه گیری نسبت به حرف ساده اطرافیان بده این بده این نشون دهنده خیلی چیزاس موفق باشی 

نه همیشه هم جالب نیست آدم برای کشف کردن و ب دست آوردن آفریده شده رونالدو با اون عظمت روزی ده کیلو ...

شاید پدر و مادر خیلی بیش از حد تصور کار کنن که بجه چنین رفاهی داشته باشه، بچه که تن پرور نمیشه!! بچه داره با یه عالم تجربه رویایی (سفر خارج و زبان و بهترین رستوران ها و ...) زندگی میکنه 

دقیقا همون روزایی رو زندگی میکنه که شاید یه بچه دیگه در حسرت یه ساندویچ بندری از کثیف فروشی محل روزاشو زندگی میکنه

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
با بعضیا ک حرف میزنی ته ته فاجعه رو میفهمی  من شوخی کردم اصلا لحن تایپ شوخی بود وگرنه اره من ت ...

خیلیا سعی میکنن بگن ما از همه بهتریم در صورتی که خیلیا که حتی ۱ ماشین دارن هم خوبن 

مثال همین خانومی که اقرار می‌کرد و می‌گفت درون گراست

تو رو سننه قربونت برم؟؟
داشتن ذهن خلاق و قدرت تخیل قوی حتی از پولداری هم زیباتر هست ...

اره اما بچه اینو میفهمه؟

منم همینم مثل شماست نظرم اما ما به این فهمیدگی رسیدیم 

این مرحله راحت به دست نمیاد

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
شاید پدر و مادر خیلی بیش از حد تصور کار کنن که بجه چنین رفاهی داشته باشه، بچه که تن پرور نمیشه!! بچه ...

دقیقا 

یه بچه ای هم هست که از بچگی زجر کشیده حالا که به ثروت می رسه براش دیگه ارزش چندانی نداره

کاش هرچی رو همون موقع که دوست داری بدست بیاری که عقده ای نشی

تو رو سننه قربونت برم؟؟
اره اما بچه اینو میفهمه؟ منم همینم مثل شماست نظرم اما ما به این فهمیدگی رسیدیم  این مرحله راح ...

درسته متاسفانه حتی اکثریت بزرگسال هم درک درستی از بدبختی پول زندگی و ... ندارند و این طبیعی هست ولی شاید یک جرقه ای در ذهنش باشه این حرفم 

خیلیا سعی میکنن بگن ما از همه بهتریم در صورتی که خیلیا که حتی ۱ ماشین دارن هم خوبن  مثال همین ...

من فقد حرفم جو فان داشت فک کنم همه هم فهمیدن 

بعد این ک چقدر پول داری مهم نیست مهم اینه بتونی تا کی با دل خوش ازش استفاده کنی تا کی شادی تا کی آرامش داری 

یکی نون خالی میخوره دلش خوشه یکی هم سفرش هزار رنگ یک لقمه از گلوش پایین نمیره 

من دیدم تاپیک جو شوخی داره یک چیزی نوشتم اما یک بند خدایی اومد گفت میخای بگی معمولی بودن چشه و شروع کرد حمله 

آدم نون دلشو میخوره 

خوراکی رو از کجا بخری چ فرقی داره  هی بخوری چاق شی مردم مسخرت کنن

من خودم یه پاساژی رفتم که قیمت ها واقعا مسخره بود!! یه سیب معمولی کیلویی ۸۰ تومن!!!

حالا بقیه رو خودت حدس بزن!!

و یه بچه رو دیدم که شیشه نوتلا کوچیکش رو از اونجا خریده بود، به راحتی نصفش هم نخورد و انداخت دور!!! (این بچه چاق نمیشه)

چی میشه که اون میتونه واسه زنگ تفریحش نوتلا بخوره، یه بچه دیگه خامه شکلاتی ۶ تومنی رو هم ماه به ماه نبینه؟؟؟  

افکار سطحی و بچگانه یعنی همین جمله ...

شما لطفا سعی کن سریع تو تاپیک ها جبهه نگیری 

به این جبهه نگرفتنه میگن درونگرایی من منظور بدی نداشتم گلم میخوام بدونم چند سالته که به این درجه از شعور رسیدی.

همین بد برداشتنه جواب سوالم رو داد

امیدوارم از دست من دلخور نشده باشی البته که من حرف بدی نزدم

تو رو سننه قربونت برم؟؟